Skocz do zawartości

pytanie o pozycjonowanie wordpressa

modemig

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie. Posiadam blog wordpress z treścia w języku angielskim. Bardzo zależy mi, żeby wypromować kilka postów w google ponieważ spadła mi ich pozycja. Mam program SEnukeXCr, wysokiej jakości artykuły z articlebuilder, the best spinnera i płatne proxy. Treści sa unikalne w około 70 %. Czy senukiem mogę promować również posty, podajac ich linki wraz z najważniejszymi keywordsami czy dodać te słowa do tagów strony głównej ? Bardzo proszę o odpowiedź

Wszystko zależy do jakiego skryptu będziesz dodawał, niektóre katalogi nie przyjmują podstron, ale na przykład zagraniczne precle, bez problemu przyjmują.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności