Skocz do zawartości

Przelew

ayala

Rekomendowane odpowiedzi

Wstrzymanie wypłaty kieruje tym, że dostanę raz na jakiś czas dużą dodatkową do wypłaty kwotę :) +mniej wystawionych papierków :)

Jakbym miał co miesiąc przelewy otrzymywać na kilkaset zł to bym wydał szybko :) a jak mam już coś więcej to idzie od razu na lokate np :)

każdy ma swój sposób :)

Lepiej mnie cieszy dostać raz na kilka miesięcy dodatkowo do wypłaty 2000 zł. Niż co miesiąc 500 zł :)

a9177b36246d7ce96fa698c9971dd36b.png

Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny.

adwokat częstochowa - Radca prawny Grzegorz Ledwoń. Pomoc w sprawie odszkodowania.

Jak wyłączysz wstrzymanie 3 maja, to dostaniesz przelew pod koniec czerwca, o ile się nie mylę.

Chyba jednak się mylę -- chyba jednak dostaniesz przelew pod koniec maja, jeśli do końca kwietnia przekroczyłeś próg. Datą graniczną jest 20-21 danego miesiąca.

Tu jest więcej na ten temat, choć nieco enigmatycznie.

https://support.google.com/adsense/bin/answer.py?hl=pl&answer=2489796

• 3 tygodnie później...

Wstrzymałem przelew zaznaczając na pałę początek maja (jak widać 5).

I wiecie co? Wczoraj (niedziela) poszedł mi przelew z automatu. Także teoria z przelewami po wstrzymaniu pod koniec maja jest nieaktualna.

Aha, i poszła tylko kasa za marzec (za kwiecień została) chociaż miałem podsumowaną z 2 miesięcy, dlatego systemu raczej nie oszukacie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności