Skocz do zawartości

Przeniesienie forum

Koli

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

Prowadzę forum hobistycznie, dałem troszkę za dużo praw nie jedej osobie i trochę się zrobił śmietnik.Forum :street-ball.info . Zrezygnowałem, z wszelkich prac i chciałbym przywrócić życie, bo temat nadal mnie bardzo interesuje, a nawet bardziej niż jeszcze kilka miesięcy temu.

Zastanawiam się, czy dobrym pomysłem będzie przejście na skrypt IP.Board, poukładanie kategorii, układ taki tak na PiO. Mam pytanie czy jest możliwość przeniesienia bazy, (postów, czy użytkowników).

Czy jest to dobry pomysł ? Jeżeli chodzi o forum nie krytykujcie stopkę ani reklam, w ciągu kilku godzin je wszystkie usunę.

Prosiłbym o porady, z góry bardzo dziekuję.

Nie pozwól, by konkurencja ciągle Cię wyprzedzała. Znajdź się ponad nimi, dzięki Google AdWords!

www.Lera.pl Forum koszykówki ulicznej - Street-Ball.info

Widać duży potencjał w stronie, szkoda że ją tak zapuściłeś. Jak zobaczyłem stopkę to pomyślałem w pierwszej kolejności że pomyliłem linki xD Spora farma.

Co do tematu to da się przenieść, powinieneś znaleźć w sieci mnóstwo poradników. W ostateczności na forum mybb widziałem swego czasu osoby co robiły transfery sporych for od 30zł.

Policyjny blog - https://niebiescy997.pl/. Informacje, ciekawostki, rekrutacja do służby w Policji.

Masz rację, już część linków usunąłem, zaraz poczytam na forum, moze znajdę osobę która coś takiegó mogłaby zrobić. Ale IPB to dobry pomysł ? Z czasem mogłbym zrobić jakiś konkurs, lub zamówić logo.

Nie pozwól, by konkurencja ciągle Cię wyprzedzała. Znajdź się ponad nimi, dzięki Google AdWords!

www.Lera.pl Forum koszykówki ulicznej - Street-Ball.info

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności