Skocz do zawartości

Scrapebox - czy jeszcze warto kupić

Gość mr. ktoś

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Na pewno "prywatne" proxy ma przewagę zwłaszcza na samym początku jak jest jeszcze "świeże" czyli do czasu kiedy nie trafi na SPAM listę... Ale to nie jest topić o proxy :nie_powiem:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

No nie mogę, jak marketing? Napisałem tylko co proponuję. Jeżeli "bulletproof" przy ok. 60K footprintów nie daje rady, to zalecam priv proxy. Jakie? Tego już nie zdradze, poszukaj - potestuj sam. Jak v-net.pro się nie podoba, to mogę jeszcze biznes-host.pl polecić. ;)

Zarządzanie czasem, zadaniami oraz projektami: nozbe.com/pl <baner refer.>

nozbe-ad-2.gif

No dobra, no to napisz ile razy w tej opcji masz zmian IP?, może najpierw jak nie jest to marketing dowiedz się ile tych zmian jest.

Bo zapewniam Cię że przy intensywnym harvestowaniu to Ci tych zmian zabraknie w ciągu dnia, a może nawet paru godzin.

Z v-net.pro sam korzystam i nie narzekam, ale nie pisz głupot że wtedy nie potrzeba proxy jak masz "bulletproof", bo za 40 zł jak dobrze pamiętam jest 2 zmiany IP w miesiącu. Na ile Ci wystarczą bez proxy?

ScrapeBox w promocji + v-net.pro + za 40 zł/m-ąc opcja zmieniająca twoje IP (nie pamietam jak to sie dokładnie nazywa, może "bulletproof"?), to Ci żadne dodatkowe proxy nie będą potrzebne.

Tak ta opcja to bulletproof, lecz jej zastosowanie nie ogranicza się tylko do zmiany IP... rzekłbym że zmiana IP to mały dodatek do tej opcji.

Na https://www.proxymarket.pl/ możesz zakupić pakiet i na pewno Ci się przyda

PODNIESIEMY WASZE POZYCJE!

Bałbym się podnosić pozycje u Ciebie, jeżeli twierdzisz, że prosiaki z PM są dobre do SB

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Tak ta opcja to bulletproof, lecz jej zastosowanie nie ogranicza się tylko do zmiany IP... rzekłbym że zmiana IP to mały dodatek do tej opcji.

Tak to nie tylko zmiana IP, sam korzystam z waszych serwerów, ale gość pisze bzdury że mając bulletproof nie potrzebuje proxy.

Chyba że robi to co na neostradzie bym zrobił bo też ma zmienne IP.

P.S. Wasze usługi są jak najbardziej warte polecenia.

Na pewno "prywatne" proxy ma przewagę zwłaszcza na samym początku jak jest jeszcze "świeże"

Świeże czy zgrzybiałe to nie ma znaczenia, one są DZIURAWE! i nie nadają się do postowania w jakikolwiek sposób, nie wspomnę już o ich timeoutach.

Oczywiście mowa o tych z PM, nie prywatnych.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Z v-net.pro sam korzystam i nie narzekam, ale nie pisz głupot że wtedy nie potrzeba proxy jak masz "bulletproof"

Ok. jeśli sie pomyliłem to przepraszam za błąd.

W takim razie prosiaki priv są niezbędne, jak powietrze dla człowieka. :)

Zarządzanie czasem, zadaniami oraz projektami: nozbe.com/pl <baner refer.>

nozbe-ad-2.gif

@ja1 - mi się wydaję, że w dyskusji chodziło o postowanie i bulletproof a nie o harvest - więc 2 zmiany w miesiącu IP i nie zamykania vps'a po paru raportach odnosnie spamu - to juz wystarczy na w miarę skuteczne postowanie ;)

Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego

@ja1 - mi się wydaję, że w dyskusji chodziło o postowanie i bulletproof a nie o harvest - więc 2 zmiany w miesiącu IP i nie zamykania vps'a po paru raportach odnosnie spamu - to juz wystarczy na w miarę skuteczne postowanie ;)

A tak masz rację, zmęczenie robi swoje. Jak zobaczyłem że chodzi o SB, to też z automatu pomyślałem o harvescie.

D_S -> i tak i nie, latają po necie listy które są robione pod scrapeboxa, skuteczność bardzo wysoka, statystyki: dla 100 stron dodanie do 500k listy po miesiącu daje jakieś 2-20k bl w majesticu. Więc mając takie listy szkoda by go było nie użyć ;)

Natomiast bulletproofy się nadają tylko do posotwania, po co komu bulet do harverestu(nic nie wnosi do sprawy).

Publiczne proxy do postowania to porażka(chyba że mamy takie jak daje xseon/rumak i ciągle podkładamy nowe).

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności