Skocz do zawartości

Które mocniejsze zaplecze

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Mam pytanko bardziej do osób które próbowały i maja jakieś doświadczenie w takiej próbie. Mianowicie co było by leprze: Stworzenie 40 stron z linkiem do naszej głównej strony. Czy 10 stron z linkiem do naszej głównej strony ale za to dobrze skatalogownymi optymalizacja wtyczki itp. Co waszym zdaniem było by leprze?

Dodatkowo pytanko które po za CBA .pl Waszym zdaniem sa najleprze hostingi na strony zapleczowe?

I ostatnie pytanko czy warto umieszczać linki do dodanych katalogach na zapleczach czy najlepiej skupić sie tylko na jednym linku do naszej gównej strony a nie podlinkowywać wpisów z katalogów? Przykład znajduje sie na tej stronie

https://www.domwgorachdowynajecia.c0.pl/news.php

Chyba tam przesadziłem z tymi linkami? Ile maksymalnie linków wsadzac na strone zeby nie zrobić smietnika? Czy najlepiej dawac tylko jeden link do naszej strony głównej tak jak tutaj na tej stronie??

https://www.domekrabka.cba.pl

Prosił bym o pomoc osoby które robiły doswiadczenie z tym i wiedza na własnych przykładach jak to działało. Bo na necie to co osoba to nowa sugestia.

Lepsze mniej, a lepiej zoptymalizowane, z unikalną treścią, podlinkowane i wyglądające mniej śmieciowo. I na różnych hostingach nie na jednym, listy łatwo znaleźć w necie. Do tego polecam darmowe platformy blogowe.

No i linki w treści i a nie same linki i troszkę treści. Jeśli robisz porządne zaplecze to proponowałbym 1-3 linki w treści, a i czasem zrobić tekst bez linku. Zwłaszcza na darmowych hostingach, gdzie strona może szybko polecieć za spam.

Chyba że pójdziesz inna drogą i będziesz z automatu stawiał tysiące takich stron, nie zważając na ich krótki żywot :-)

Marketing Internetowy - SEO/SEM - km-web.pl

Mianowicie co było by leprze:

Zapewne lepsze jest to zaplecze do którego prowadzą linki. Widzę, że w dalszym ciągu nie wziąłeś się za systematyczną naukę a szkoda. Wtedy nie zadawałbyś podobnych pytań. A zdajesz sobie sprawę, że są tez zagadnienia ważne o których nie wiesz i tylko dlatego nie zadajesz o nie pytań?

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

@domwgorach - ja bym w ogóle odpuścił sobie robienie zaplecza pod tą stronę. Po pierwsze ją zoptymalizuj pod wyszukiwarki. Dodaj do kilku list katalogów, podlinkuj wpisy i ciesz się wysoką pozycją.

Jest juz to wszystko zrobione na 10 fraz 8 jest top 3 wiec jest bardzo dobrze ale nie mozna przecież do konca zycia katalogować czy tam preclować. Kiedyś trzeba postawić ten dom i w nim zamieszkać a nie ciagle wynajmować mieszkanie.

Facet ale prywatę w takim stylu to sobie lepiej odpuść.

To, że Ci się obrywa za lenistwo, niechęć do zapoznania się z działem dla początkujących i pasożytniczy tryb zdobywania wiedzy jest jedynie Twoją winą.

A tekstu o żonie raczej na ulicy byś nie wystosował do nikogo co nie mały trolu?

Wyobraź sobie, że niektórym śmiać się chce jak czyta takie posty jak Twoje, bo pytania jakie zadajesz są bardzo szeroko opisane w dziale dla początkujących i nie tylko. Ja zanim napisałem pierwszy post na tym forum, spędziłem kilka tygodni a może i miesięcy na przeczesanie wszystkiego co mnie mogło interesować i co mogło być przydatne, żeby sobie amatorsko pozycjonować stronę czy dwie. I wydaje mi się, że to jest właściwa droga akceptowana przez większość użytkowników tego miejsca.

Zadaj sobie pytanie, ile Ty czasu spędziłeś na zapoznaniu się z już umieszczonymi odpowiedziami na pytania, które zadajesz. Bo mam wrażenie, że niewiele. Dlatego nawet nie rozumiesz odpowiedzi, które otrzymujesz na stawiane przez siebie pytania.

Koleś mocno ciśniesz. Admini powinni dać ci minimum ostrzeżenie za te wulgaryzmy w stosunku do innych użytkowników. Tak szukając pomocy na pewno jej nie znajdziesz. Na tym forum nikt nie poda Ci wszystkiego na tacy. Musisz siedzieć i czytać, testować, a widzę, że Tobie nawet nie chciało się przeczytać podstaw tylko stawiasz farmy linków - ok tak też można ale nie na długą metę.

SEO in Bielsko-Biała 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności