Skocz do zawartości

Które mocniejsze zaplecze

Rekomendowane odpowiedzi

O mało nie przeoczyłem tych pięknych inwektyw w moim kierunku :) Dodatkowo autor dowalił mi coś na temat mojej żony w pw.

Owszem, dzieje się tak dość często, że się zwraca klienta do podstaw, czasami używając złośliwości. Dlaczego? Bo większość tych podstaw nie zna, pytają tylko skąd brać szybko dużo linków i być w TOP.

Po co komuś TOP jak nie potrafi fraz odpowiednio dobrać i ma fatalną stronę?

Po kilku latach sełowania na własną potrzebę zauważyłem jakie kardynalne błędy popełniałem. Np, dawałem ten sam wpis i anchor do katalogów. Nie podlinkowywałem wpisów itd. itp. Dlatego moim zdaniem należy poświęcić trochę czasu na systematykę wiedzy a później działać.

@domwgorach sam sobie wystawił opinię taką postawą, mnie jest obojętne co o mnie pisze. Psy szczekają karawana jedzie dalej ;)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Nie zauważyłem, żeby ktoś był wobec Ciebie wyjątkowo niemiły. To, że dostałeś parę ostrzegawczych "klapsów" niczego Cię widać nie nauczyło, a pozycjonowanie (co powinieneś już wiedzieć) jest sztuką umiejętnego wykorzystania własnego rozumku w celu unikania popełnionych przez siebię lub innych błędów. Im szybciej to zrozumiesz tym lepszym "sełowcem" się staniesz młody Padawanie ;)

A ubliżanie ludziom, którzy chcą Cie tylko zmotywować do nauki jest poważnym błędem, którego konsekwencje, jak mniemam teraz będziesz ponosić.

Teraz chcesz pokazac ze jednak jestes miły?

Ja wciąż jestem miły ale nie dla ignorantów. Nie będę robił analizy Twojej postawy bo szkoda na to czasu (jak również na raportowanie Twoich wypowiedzi). Nie zniżę się również do poziomu jaki prezentujesz i bardziej dosadnie nie skomentuję Twojego postępowania. Zakończę cytatem:

Fikać na innych użytkowników i zaszpanować linkiem w stopce do docelowej, to chyba jedna z największych głupot dość często spotykana na PIO.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Jeśli ktoś Ci ma pomoc to nie proś o pomoc w ten sposób, że mam problem Chłopaki a i potem jesteś C D i J, masakra że takie szumowiny się zajmują SEO, Powodzenia życzymy z Domkiem w Górach :P Mogłeś po góralsku klnąc :P

Przyłączam się do pytania, jedak czy linkowanie z prv, i takich stron ma sens ?

No to zerknij tam [....] Wiec temat zamkniety

To kto dla Ciebie kim jest w takiej formie zachowaj dla siebie otrzymałeś garść porad, zadając takie a nie inne pytania udowodniłeś, że nie zadałeś sobie trudu pobieżnej chociażby zawartości działu dla początkujących.

Szczerze mówiąc gdyby to się mnie tyczyło to powiedziałbym spierdal****j na drzewo , ale że jestem humanistą to odesłał bym Ciebie do źródeł (to tak starając się nawiązać do Twojego poziomu).

PS

Z takim podejściem to wątpię abyś mógł liczyć na jakąkolwiek merytorycznie wartościową pomoc na jakimkolwiek forum ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

domek w Rabce, dom w Rabce, domek w Rabce do wynajecia, dom w Rabce do wynajecia, domek w Rabce Zdrój, dom w Rabce Zdój, domek w Rabce Zdrój do wynajecia, dom w Rabce Zdrój do wynajecia,

duży kozak, wejść na tak trudne hasła na TOP, musimy się sporo od niego uczyć ;)

Choć przyznam że dawno nie czytałem na tym forum tak bezpośrednich wyrazów "uznania" ;)

domek w Rabce, dom w Rabce, domek w Rabce do wynajecia, dom w Rabce do wynajecia, domek w Rabce Zdrój, dom w Rabce Zdój, domek w Rabce Zdrój do wynajecia, dom w Rabce Zdrój do wynajecia,

duży kozak, wejść na tak trudne hasła na TOP, musimy się sporo od niego uczyć ;)

Choć przyznam że dawno nie czytałem na tym forum tak bezpośrednich wyrazów "uznania" ;)

Jaki kraj, tacy ludzie, a przykład idzie z góry. Jedni mają zakorzenione od dzieciństwa w głowach, że wszystko im się należy, no bo od czego jest forum, na którym siedzą specjaliści, jak nie od pomagania tym, co chcą natychmiast poznać odpowiedzi na postawione pytanie?

A co do tych fraz, to jeszcze można dodać wersję "domeczek" i "domuś", będzie więcej na topie, nieważne już, że nikt tego nie szuka ;)

Nie przegrałeś, dopóki walczysz!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności