Skocz do zawartości

Sposób na WP

robrob

Rekomendowane odpowiedzi

Sprawdziłęm to sobie włąsnie u siebie u mnie jest bez zmian

wczesniej wp na 3 frazy 1 teraz kosmos tzn na 2 gdzie po 100 nawet nie chcial mi sie szukac dalej na 1 na 36.

w netsprint juz duzo lepiej ale tez kosmos w granicach 50 na 2 na jedna nawet nie wiem gdzie.

Moze masz racje ze sie stabilizuje ale ja sobie wp odpuszczam na razie zwiekszam popularnosc i niestety musze placic za boksy.

Zresztą zobacz co teraz sie robi na w netsprint na pierwszej stronie beda tylko same boksy i linki sponsorowane.

Liczy sie juz tylko kasa.

A wiec zarabiac beda tylko Ci co juz kase mają bo ich na to stac.

Reszta się nie wybije.

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

ja zaobserwowalem ze moja strona zostaje wyindeksowana, zaindeksowana, wyindeksowana ... i od jakiegos miesiaca tak w kółko

czyli od pierwszych pozycji do nicości

"Tylko prawdziwy mistrz nie obnosi się ze swoim urzeczywistnieniem"

Eleganckie i seksowne buty Pleaser. Ponad tysiąc modeli obuwia na wysokim obcasie i platformie.

:D Nie tylko Ty.... moje strony poleciały też zarówno z netsprinta i wp. Zauważyłem iż ostatnio wreszzcie dostałem sie na 1 miejsce w googlu i msn a w yachoo, onet i gooru na 2 - a wspaniały Traffic index netsprinta (a i chyba teraz WP) wyrzucił je całkiem (pomimo iż były w nim 3 lata). Znajomym dobre stronki rówież poleciały... ;) zawsze to jakaś pociecha. :)

w netsprincie to jakies tam jeszcze strony mam , ele w wp, to mnie wogóle ne ma, wpisuje url:adres strony i mni enie ma. porażka! gdzie tu jakies zasady?

Zgłaszałem strone ponownie do wyszukiwarki (nie katalogu) i mialem wrażenie że pomogło.

Sklep z winami, dobre wino,wina europejskie oraz katalog budowlany

Kominki, piece, wkłady kominkowe, kominki - akcesoria.

Tak sobie patrze na wp.

Jeżeli szukam coś na moje frazy w samym katalogu jestem na 1 (3 frazy) - wczesniej tez tam byłem.

Jesli jednak szukam biorąc pod uwage wszystkie strony KOSMOS.

Moze ktos mi to wytłumaczy????

BANERY REKLAMOWE

Cholera - do WP znowu moje strony wróciły (ciekawe na jak długo) nawet wyżej niż były :( - netsprint spi w dalszym ciągu. Nudne to już się powoli staje :soczek: mogli by się zdecydować czy wyp.... czy zostawić. Moze chcą sobie staty polepszyć - widząc że ludziska wzmożyli używanie ich szukarki w poszukiwaniu swoich stronek ;)

w google moja strona idzie do przodu a wp stoi i diabli wiedza gdzie jest.

poza tym w piewszej 20 na interesujace mnie frazy sa strony w postaci:

xxx.yyy.pl

ccc.yyy.pl

aaa.yyy.pl

chyba 6 lub 7 juz nie licze.

i nei wiem co teraz.

W sumie nikt nie podał co teraz zrobic i co tak naparwde liczy sie w tej szukajce (dodam iz moje jedna strona istniejaca od roku - niepozycjonowana linków moze 5 w ramkach ale będąca cześcia innego serwisu tez w stylu zzz.xxx.pl gdzie jest kilkadziesiet takich stron od czasu do czasu jest na miejscu 5 na dana frazę (inne strony z tego serwisu xxx.pl sa gdzies w kosmosie. _ choc na tej stronie akurat mi nie zalezy.

Moze rzeczywiscie brane jest pod uwage BL (ale czy tylko??) tego nie wiem i wlasnie czy ktos jest to w stanie podac z wlasnych obserwacji bo jak BL i jest to tylko teraz porzadkowane po ostatnich zmianach to wskocze przynajmniej niedlugo do 10 gdyz tam jest w google i innych szukajkach.

Zobaczymy

BANERY REKLAMOWE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności