Skocz do zawartości

Statystyki katalogu

pitrazzz

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałem się dowiedzieć czy banner np stat4u w katalogu może osłabić moc katalogu?

Lub ewentualnie jak inaczej zrobić aby zobaczyć staty strony.

Masz artystyczną stronę? Dodaj ją do artystycznego katalogu sztuki ARTKATALOG.PL
Jeśli nie masz artystycznej strony, nic straconego! Dodaj ją do europejskiego katalogu stron ZWARTA.EU

Możesz np. zainstalować na stronie darmowe google analytics: https://www.google.com/analytics/ , jeżeli nie chcesz google to są inne systemy statystyk darmowe które nie wymagają linka na zewnątrz, np. piwik: https://piwik.org/

Jak się robi grupę np. 500 katalogów to wiadomo, że głupotą byłoby walnięcie do wszystkich statystyk GA jeszcze na jednym koncie google. Jednak jeżeli to jest jeden katalog i wyróżnia od innych to moim zdaniem nie ma się czego bać.

W tym momencie w stopce mam linki do trzech katalogów, są tam zainstalowane GA i nic się nie dzieje złego, no ale to są 3 dość różne katalogi a nie 200 na tym samym skrypcie, niewiele różniące się od siebie.

Chodzi o mój jedyny katalog ze stopki. Na razie jest moim oczkiem w głowie i zadbam o niego:) Chyba spróbuję z tym piwik

Masz artystyczną stronę? Dodaj ją do artystycznego katalogu sztuki ARTKATALOG.PL
Jeśli nie masz artystycznej strony, nic straconego! Dodaj ją do europejskiego katalogu stron ZWARTA.EU

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności