Skocz do zawartości

Tworzymy WebSEO toolbar

Kazur

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 184
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Witam.

Myślę, że wszystko już zrobione.

1.Linki w menu (archive, whois itd.) pod IE działają.

2.Dla tych którym nie podobała się nowa strona wyświetlająca wyniki google jest do wyboru (nowa forma/stara forma). Starą znajdziecie w menu wyszukiwarek zaraz pod "Szukaj" - "Google".

3.PR pod IE też powinien już się wyświetlać normalnie.

Pozdrawiam.

Edytowane przez Kazur

Absurd, nonsens i hipokryzja.

Mój blog o SEO / SEM

Według mnie jedna rzecz jest zle. Mianowicie jeśli się jest gdzieś w jakim serwisie i chce się sprawdzić liczbę zaindeksowanych stron, to sprawdzenie następuje do danej strony np. site: https://www.google.pl/search?q=site:https://...trolowania.html co nie jest z byt dobre chyba. Lepiej aby obcinał do nazwy domeny i w tedy sprawdzał. (Nawęd wyraźnie pisze zaindeksowany strony a nie zaindeksowana strona)

Bez opcji wyświetlania IP i BL razem z PR? czemu zrezygnowaliscie z tej opcji? brak mozliwosci technicznych? cos sie zmienilo w alexie? czy tylko widzi mi sie? ja przestalem korzystac z toolbara odkad nie ma juz tej opcji.. czemu z niej zrezygnowaliscie? moze tworca sie wypowiedziec?

pozdrawiam

Witam

Zmiany może i na minus ale jak już wcześniej wspomniałem technicznie nie byliśmy w stanie obsłużyć tej jednej opcji toolbara.

Teraz pokazywany jest tylko PR (ale za to dla otwartej podstrony a nie tylko strony głównej).

Jeśli ktoś z Was chce sprawdzić jakąś stronę pod kątem SEO - po prostu klika na interesującą go opcję (analizę, historie z archive, alexa, linki do strony, site, cache..).

M@k, tym sposobem możesz sprawdzić każdą podstronę (np. ile linków prowadzi do danej kategorii w katalogu a nie samej strony głównej).

Pozdrawiam

Absurd, nonsens i hipokryzja.

Mój blog o SEO / SEM

M@k, tym sposobem możesz sprawdzić każdą podstronę (np. ile linków prowadzi do danej kategorii w katalogu a nie samej strony głównej).

Tak rozumiem ale nijak sie ma odczytanie site do danej pod strony nic to nam kompletnie nie mówi lepiej wiedzieć ile dana domena ma zaindeksowane stron.

Pozdrawiam

Czy te pole do wyszukiwania musi być takie wysokie? Tak naprawdę w tym toolbarze zaczyna wszystko do siebie nie pasować i po prostu tylko marnuję sobie przez niego miejsce. Doceniam pracę włożoną w narzędzie, ale robi się to coraz mniej użyteczne.

-- Tuning - miniaturowych aut czyli Manga Cars ;)

-- sfah - a to moje...

-- skate punk - melodic punk, fast punk i deskorolka.

Kazur, jeśli brak opcji IP i BL jest przyczyną zbytniego obciążenia serwera to proponuję zacząć pobierać opłaty od użytkowników i wykupić porządny serwerek. Ja chętnie zapłacę te pare złotych i na pewno wiele osób także. Nie wiem jak by to trzeba było rozwiązać technicznie, ale jak sam widzisz po zmianie toolbar znacznie stracił na popularności.

Pozdrawiam