Skocz do zawartości

Tworzymy WebSEO toolbar

Kazur

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 184
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Bedzie sie kiedys chcialo wam zrobic wersje pod Opere? Niby mam tez IE, ale jakos do Opery jestem bardziej przyzwyczajony.

Nie znam sie na tym natyle, aby byc pewnym, ale moze nie jest to duzo roboty?

Komentarza nie napisze, bo jeszcze sie tym nie bawilem ;)

mw.org.pl

zwoliludu.gif

Potrzebne ci są jakieś gadżety reklamowe, np. czapeczki lub t-shirty?

Prwie dwóletni katalog SEO, moderowany niemal codziennie.

Jeśli grasz w OGame zobacz na strone naszego sojuszu!

Hej!

camelleon, sprawdzanie linkow prowadzacych do strony dziala ok. Sprawdz sobie inne adresy stron.

Jazeon, dokladnie tak jak napisal Kruzyk, toolbar jest oparty o gotowy enigne ktory bedzie mial wersje pod Opere... ale nie wiadomo kiedy. Tak pisza autorzy.

Mam tez pytanie do wszystkich. Z jakich stron dot. SEO najczesciej kozystacie? Jakie strony warto dodac do toolbara WebSEO do linkow?

Pozdrawiam

Absurd, nonsens i hipokryzja.

Mój blog o SEO / SEM

Ok, nie wiem co było nie tak, ale chyba mój drugi komputer nie chciał przyjąć skryptu.. !!!

Ale teraz jest ok, więc uwagi:

1. Nie można nigdzie pod FF ustawić, aby toolbar współpracował z panelami, tz. nie mogę ustawić, by wyniki wyszukiwania, linki itp. otwierał w tle w nowym panelu, toolbar Google ustawiam za pomocą Tabbroswer Extension, i działa a tu jakoś nie, a jest to troche denerwujące.

2. PR, IP, BL często źle wskazuje, i to bardzo w kosmos..

3. Wygląd, brak zmiany kolejności elementów, brak wyłączenia niektórych. Do tego pod PR, IP i BL jest szara dziura pod niestandardowymi motywami. I jakoś tak, brak wolnej przestrzeni z lewej strony...

Ale po kilku dniach testowania jestem bardzo zadowolony, prócz tych uwag powyżej. I wrzucilem małe info o nim w moim katalogu..

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Prosze Was teraz o pomoc w promocji toolbara!

Zacząłem promować narzędzie w swoim Prywatnym Katalogu Stron

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

1. Nie można nigdzie pod FF ustawić, aby toolbar współpracował z panelami, tz. nie mogę ustawić, by wyniki wyszukiwania, linki itp. otwierał w tle w nowym panelu, toolbar Google ustawiam za pomocą Tabbroswer Extension, i działa a tu jakoś nie, a jest to troche denerwujące.

Postaram sie cos z tym zrobic w kolejnej wersju tool-a.

2. PR, IP, BL często źle wskazuje, i to bardzo w kosmos..

Funkcja SEO stat pokazuje wyniki tylko dla strony glownej a nie dla podstron, dlatego wyniki czasem sa "z kosmosu". Jest to spowodowane ograniczeniami googla. Teraz narzedzie stoi na 6 datacenter i jakos wyrabia przed banem od G. - a sprawdzane sa tylko strony glowne.

3. Wygląd, brak zmiany kolejności elementów, brak wyłączenia niektórych. Do tego pod PR, IP i BL jest szara dziura pod niestandardowymi motywami. I jakoś tak, brak wolnej przestrzeni z lewej strony...

Ten szary pasek przy seostat jest od tego, ze w IE obrazek z danymi ma inne rozmiary (w ie toolbary sa wezsze).

Pozdrawiam

PS.Zaaktualizowalem "Napisali o nas.."

PS2. Mar, gratuluje przekroczenia 1000 katalogow w spisie ;-)

Absurd, nonsens i hipokryzja.

Mój blog o SEO / SEM

Nie na temat....

Ostatnio chyba mamy okazję się spotykać tu czy tam. W podanym linku czytamy:

Cafe News to pierwszy w Polsce agregator aktualności,

Zapewniam Ciebie, że nie pierwszy ! Są najmniej dwa całkiem dobre a tych mniej dobrych jest więcej.

Ten starszy -> https://czytnik-rss.pl/

Ten młodzszy -> https://wiadomosci.katalog-polska.pl/

Znów 'reklama' wzięła górę nad rozsądkiem...

Nie rozumiem Erbit co ma Cafe News do Toolbar WebSEO, o którym jest mowa w tym poście? Podałem link w związku z tym, że napisałem tam o toolbarze (Kazur pisał o tym, żeby promować toolbar) a nie po to, żeby zareklamować Cafe News. Jak widać Ciebie bardziej od toolbara zainteresował inny opisany na podstronie program. :)

Co do adresów, które podajesz to są to czytniki RSS online na stronach, a Cafe News jest programem do ściągnięcia i do zainstalowania na PC. Różnica jest zasadnicza! ;)

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice