Skocz do zawartości

Tworzymy WebSEO toolbar

Kazur

Rekomendowane odpowiedzi

dla mnie narzędzie ok korzystam na razie tylko z paru funkcji ale przydałoby się też sprawdzenie oglądanej witryny pod kątem meta tagów, czasami wynik pr jest inny niż właściwy hehe miałem w związku z tym ciekawą histroie jak targowałem się o wartość linka którego kupowałem hhee

ogólner wrażenie bdb

święta tuż tuż zatem objawił się mikołaj z workiem na prezenty, tylko rączych reniferów brak... może zatem nonfood

• Odpowiedzi 184
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Heh... czyli bez dostępu do statystyk już się nie dowiemy jak często robot odwiedza jakąś stronę :)

Nie wiem czy ktos juz to zglaszal. Toolbar fajny, przydatny ale fajniebyloby gdyby mozna bylo wylaczyc w nim to wysokie pole wyszukiwarki googla, ktore jest wysokie na dwie wysokosci normalnego inputa. Bardzo to irytujaco wyglada a jak jeszcze ktos ma FireFoxa, toolbar googla to ma razem 3 pola wyszukiwarki googla. Imo jego przymusowa obecnosc jest bezsensu.

pozdrawiam

Pawel

Nie wiem czy ktos juz to zglaszal. Toolbar fajny, przydatny ale fajniebyloby gdyby mozna bylo wylaczyc w nim to wysokie pole wyszukiwarki googla, ktore jest wysokie na dwie wysokosci normalnego inputa. Bardzo to irytujaco wyglada a jak jeszcze ktos ma FireFoxa, toolbar googla to ma razem 3 pola wyszukiwarki googla. Imo jego przymusowa obecnosc jest bezsensu.

pozdrawiam

Pawel

Całkowicie się zgadzam, przez "pół dnia" kombinowałem, bo myślałem, że to da się wyłączyć. Przy poleceniu "zmniejsz pasek narzędzi" pasek nie reaguje. Przydałaby się możliwość pełnego dostosowania do własnych potrzeb - wyłączenia wszystkiego. PR-chyba się często zatrzymuje, w każdym razie pokazuje chyba PR strony głównej. Często też nie pokrywa się z google toolbar, no i który się myli:)?, ale pewnie już o tym było ;) Reszta jest spoko. Jak już ktoś pisał przydałoby się też IP strony.

Edytowane przez AdamAGP

• 2 tygodnie później...

A ja sie zastanawialem czemu mi nie pokazuje wartosci ip i bl i zaczolem go przeinstalowywac i kombinowac a tu taki zonk ;/

W wolnej chwili lubię grać z kumplami od 4 lat w Metin2 wojownikiem mentalem,

Pogrywam także na serwer metin2 który pozwala się odstresować od ciężkiej pracy.

Czasami coś oglądam, uzywająć programu p2p, eMule taki osiołek :) tylko wymaga listy server.met