Skocz do zawartości

Webd.pl i linuxpl.com - trzymać się z dalek

pozycjonowanie.tv

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 49
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

samo w sobie debilne było to, że ktoś dał dostęp do swojego panelu innej osobie ;).

Klient - kobieta nie mająca zbyt dużego pojęcia o tym, co z czym się je. Założyła jednak konto na swój adres mailowy i stworzyła konto dla firmy tworzącej strony. O ile dobrze pamiętam, to dwa osobne konta i dostępy. Do głównego panelu miała dostęp, do administracji stroną, plikami i bazami dała dostęp firmie i nie potrafiła z panelu klienta odzyskać dostępu do administracji. Ot cały jej debilizm.

Nie przegrałeś, dopóki walczysz!

a to nie do klienta obowiązków należy pilnować jakie adresy ma podane w PA?

support działa jak działa jak musi zajmować się takimi debilnymi "problemami"

"dobry support" ma 500 klientów i 50 maili dziennie to zajmą się każdą bzdurą. A webd ma pewnie tych maili pare tysięcy

debilne było to, że ktoś dał dostęp do swojego panelu innej osobie

Tak z grubsza właśnie wygląda rozmowa z webd. ;)

Tak z grubsza właśnie wygląda rozmowa z webd. ;)

Pupę po zrobieniu kupy też mają wytrzeć ją za klienta? Wybacz, ale jako usługodawca mam takie zdanie i go nie zmienię - po stronie klienta leży aktualizacja jego danych. Usługodawca nie jest jasnowidzem, alfą i omegą czy też leśną wróżką, żeby wiedzieć czy kowalski zmienił adres mailowy, numer telefonu i skarpetki..

Co do reszty się nie wypowiadam, bo nie mam styczności z webd.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Pupę po zrobieniu kupy też mają wytrzeć ją za klienta? Wybacz, ale jako usługodawca mam takie zdanie i go nie zmienię - po stronie klienta leży aktualizacja jego danych. Usługodawca nie jest jasnowidzem, alfą i omegą czy też leśną wróżką, żeby wiedzieć czy kowalski zmienił adres mailowy, numer telefonu i skarpetki..

Co do reszty się nie wypowiadam, bo nie mam styczności z webd.

I tu się z Tobą zgadzam, że usługodawca nie jest jasnowidzem, ale powinien umieć czytać ze zrozumieniem. Jeśli mu się pisze przez 2 tygodnie, że TRZEBA ZMIENIĆ ADRES EMAIL, bo hasła, które podaje nam ręcznie nie działają i nie można przez panel administracyjny tego zrobić, to coś tu jest nie w porządku. Po co mi taki główny panel admina, w którym nie można odzyskać/zmienić adresu email i danych do serwera FTP :) To nie jest rok 2000, kiedy o panelach można było zapomnieć, a serwery miały pojemność kilkadziesiąt mega...

Nie przegrałeś, dopóki walczysz!

• 3 tygodnie później...

Strona od jakiegoś czasu nie działa mi, support odpowiada raz na kilka tygodni i zazwyczaj wówczas jak już wróciła do funkcjonowania z pytaniem "nie rozumiemy problemu, strona wczytuje się poprawnie....". Dobrze, że mam opłatę co miesięczną to jeszcze kilka dni i rezygnuję.

ej ciężko mi brać wasze wypowiedzi na temat linuxpl.com na poważnie

od ponad 2 lat żadnych problemów, suport który ciągle rozwiązuje problemu (bo jest aktywny NON STOP i to nie na email tylko gg),

powtarzam ŻADNYCH problemów, a mam tam 2 konta hostingowe.

może ktoś tutaj ma złe łącze internetowe? :)

uwaga liczne multikonta

Też kiedyś miałem wykupiony pakiet w linuxpl.com i nie da się ukryć usterki były dość często, ja ze swojej strony mogę polecić Kylos.pl, profesjonalna i miła obsługa, znosi moje fanaberie hehe. Ogólnie rzadko kiedy zdarza się problem z serwerem, a ilość ip można dokupić tyle ile się chce, spora pojemność hostingu i spory transfer.

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

inuxpl ma częste zwichy serwera - w miesiącu po kilka i zawsze tłumaczą to byle jak.

Na jakiej S-maszynce masz osadzone konto ?

Bo mam wrażenie że im nowsza maszyna, tym bardziej problematyczna.

Na starszych maszynach wszystko idzie jak igła, aczkolwiek dmucham na zimne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności