Skocz do zawartości

Podsumowanie telewizji i mediów

Beerbant

Rekomendowane odpowiedzi

Dałem do dowcipów, ale tak naprawdę to dowcip z gatunku tragifarsy na dodatek cholernie prawdziwy

gownoq.jpg

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

Jeśli coś nie jest (gównianą) sensacją wg. telewizji nie jest warte uwagi. Przykłady pozytywne, optymizm zanikają. Skuteczny sposób by tego uniknąć- nie oglądać TV ;)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

- 100 :nonono:

Pfffff :D

Nie rozumiem ?

To proste , wypieprzasz antenę/kabel i masz czystszy umysł :D parę lat temu tak zrobiłem i z dnia na dzień jest mi coraz lepiej :)

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

Zobacz postsecesjonista, o 20 kwiecień 2013 - 13:59, powiedział:

Nie rozumiem ?

To proste , wypieprzasz antenę/kabel i masz czystszy umysł :D parę lat temu tak zrobiłem i z dnia na dzień jest mi coraz lepiej

Genialne, ale teraz jest mnóstwo gadżetów bezprzewodowych.

multikonto

Nie wiem jak w innych przypadkach JA mam duży 40 calowy telewizor, ale jako ozdobę i tyle, może jakiś film czy mecz to wszystko, nie włączam obrasta kurzem i może jak znów dorwę chcicę na PS2 to go uruchomię

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Genialne, ale teraz jest mnóstwo gadżetów bezprzewodowych.

A czy jest przymus ich posiadania/używania ? :D

wypieprzasz antenę/kabel

Kolejny cud nad Wisłą?

Jakbyś przeczytał parę słów więcej i wyłowił cały kontekst wypowiedzi to nie napisał byś tego co napisałeś :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności