Skocz do zawartości

Podsumowanie telewizji i mediów

Beerbant

Rekomendowane odpowiedzi

Ja nie wiem co to jest nawet, od 2005 roku mam telewizję po kablu za 20 zł

Ja myślałem iż do płacenia abonamentu obliguje cię posiadanie odbiornika radiowego lub telewizyjnego, ale mogę się mylić?

Te ich ustalenia, to se niech w dupeczke schowają. Mi nikt nie bedzie decydować, zresztą publicznej tv nie mam ustawionej.

Linkuj dalej i nie pier*ol

A skąd wiesz co miałem na myśli?

Tego myślę, że nie wie nikt :D , jak to mówią "biez wódki nie razbieriosz" :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Kilka lat temu zrezygnowałem z kablówki, mam 40 calowy mebel służacy do sporadycznego obejrzenia dobrego filmu.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Ja nie wiem co to jest nawet, od 2005 roku mam telewizję po kablu za 20 zł

Ja myślałem iż do płacenia abonamentu obliguje cię posiadanie odbiornika radiowego lub telewizyjnego, ale mogę się mylić?

Jeśli zarejestrowałeś to tak ;)

Do tego korzystam z neostrady czyli telewizji cyfrowej która wymaga dostępu do internetu więc płacę internet a nie za sygnał telewizyjny ;) (a wziąłem tylko dlatego, że kiedyś chyba w 2005 jak zaczynali to u mnie "na zwykłej antenie" była 1, śnieżąca dwójka, i ledwo polsat) - koszt 20 zł :)

Abonamentu nie zapłacimy także za telewizor nie podłączony trwale ani czasowo do żadnej instalacji umożliwiającej odbiór programu (np. do anteny). Chodzi tu np. o sytuację, gdy telewizor pełni tylko rolę monitora lub wykorzystywany jest wyłącznie do celów produkcyjnych.

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

@secesjonista - w pierwszej kolejności kontrole dotyczą osób, które kiedyś miały zarejestrowany odbiornik RTV i go opłacały. Ja po skończeniu 18 roku życia nigdy nie opłacałem na mój adres i moje nazwisko abonamentu.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności