Skocz do zawartości

SYNOGLOTA - zaawansowany synonimizator tekstu

dziki_rysio_997

Rekomendowane odpowiedzi

Aktualizacja do wersji 1.51 jest już dostępna dla wersji polskiej. Posiadacze wersji 1.4 (i wyższych) mogą dokonać aktualizacji akceptując ją w programie lub przez wywołanie "updater.exe" w katalogu programu.

Co nowego:
- opcja pomijania słów nieprzetłumaczonych przez translator Yandexa - dostępna w konfiguracji

- możliwość definicji metadanych przy generowaniu PDF

pdf_meta.png

- poprawa synonimizacji frazami w widoku graficznym

- optymalizacja szybkości działania trybu graficznego

- drobne poprawki

:)

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 242
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zaktualizowałem program, wklejam tekst , synonimizuje bez problemu ale zablokowany jest przycisk generuj podgląd i przycisk generuj do pliku i nieda sie wygenerować tekstów dlaczego?

Zapraszam na moje strony: Ciekawostki, teksty na zamówienie, jeśli potrzebujesz dobrych tekstów, zapraszam do współpracy.

Zaktualizowałem program, wklejam tekst , synonimizuje bez problemu ale zablokowany jest przycisk generuj podgląd i przycisk generuj do pliku i nieda sie wygenerować tekstów dlaczego?

Proszę kliknąć "Pokaż wynik", by odblokować edytor i generowanie lub "Wybór najlepszych" (by przejść przez tryb graficzny, na końcu też będzie dostępne generowanie).

W zasadzie tak powinno być zawsze, tzn. po synonimizacji Użytkownik powinien wybierać jedną z powyższych opcji i dopiero generować teksty - po prostu przy którejś aktualizacji przez pomyłkę zdjąłem blokadę przycisków generowania, niedawno włączyłem ponownie - stąd zamieszanie i wątpliwości. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności