Skocz do zawartości

Dodawanie strony konkurencji do swli

Hermit90

Rekomendowane odpowiedzi

Mam taką sytuację - strona była dodawana przez konkurencję do Swli, szczerze powiedziawszy to olałem to odkąd mi to nawet pomogło. Po kilku miesiącach dostałem filtr, myślałem, że to koniec sprawy, ale uwaga - strona nadal jest linkowana z SWLi i to 3x bardziej niż wcześniej (przypominam, że ma filtra, a linkowana jest jeszcze bardziej od momentu gdy go dostała)

Nie bardzo rozumiem jaki ktoś miał w tym cel, bo sama strona to malutka stronka tematyczna, a ktoś dodaje na nią kilka tysięcy linków tygodniowo. Może wy mi powiedzieć po co ktoś to robi? Jedyna logiczna opcja jest taka, że mam rozdwojenie jaźni i to robota mojej ciemnej strony mocy.

A druga sprawa jest taka: które SWL-e mogą wykorzystywane do czegoś takiego? żebym na przyszłość miał pewność co blokować.

Dla pewności zablokuj wszystkie SWLe.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

......

A druga sprawa jest taka: które SWL-e mogą wykorzystywane do czegoś takiego? żebym na przyszłość miał pewność co blokować.

Nie zablokujesz domeny we wszystkich SWL w jakiejś tam części możesz ale wystarczy żę ktoś bedzie linkował przez 301 i cała zabawa z blokowaniem na nic po drugie zawsze pozostają xramery któych juz nie zablokujesz, jedyne co możesz zrobić to pisać na grupie google ze ktoś Cie atakuje i nie jesteś z tym wstanie nic zrobic

Marketing internetowy dla firm

Zawsze można napisać do każdego z nich e-maila o zaistniałeś sytuacji, powinni zareagować na zgłoszenie i pomóc.

Błąd, jest dokładnie jak pisze Xann. Co z tego że zablokujesz docelową jak linki pójdą po 301 ;)

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Co z tego że zablokujesz docelową jak linki pójdą po 301

Pozostaje wyłapanie 301 i zgłoszenie, tylko wtedy nie będzie się pozycjonowało witryny tylko jej "broniło" bo więcej czasu zejdzie na wyłapywaniu "szkodzących" urli ....

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności