Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Dawno tu nie pisałem :)

Z racji sukcesu który odniósł w ostatnich dniach jeden z naszych katalogów yurt.pl jak i zbliżającym się rokiem szykuje się kilka zmian

Ceny niektórych opcji ulegną zmianie. :)

W pozostałych katalogach zostaną wprowadzone darmowe wpisy na próbę przez miesiąc. Jeżeli się okaże że niektórzy nie potrafią tego uszanować i będą dalej walić spamem jak leci do wszystkich katalogów na raz ten wpis zostanie wycofany.

W przyszłych miesiącach planowane są kolejne jeszcze większe zmiany o których będziemy na bieżąco informować.

Pozdrawiam

• 4 tygodnie później...

Dawno tu nie pisałem :)

Z racji sukcesu który odniósł w ostatnich dniach jeden z naszych katalogów yurt.pl jak i zbliżającym się rokiem szykuje się kilka zmian

Ceny niektórych opcji ulegną zmianie. :)

W pozostałych katalogach zostaną wprowadzone darmowe wpisy na próbę przez miesiąc. Jeżeli się okaże że niektórzy nie potrafią tego uszanować i będą dalej walić spamem jak leci do wszystkich katalogów na raz ten wpis zostanie wycofany.

W przyszłych miesiącach planowane są kolejne jeszcze większe zmiany o których będziemy na bieżąco informować.

Pozdrawiam

Tak jak wspomniałem wcześniej plan cenowy w naszych katalogach uległ z dniem dzisiejszym zmianie.

Teraz można kupić multikody za 5 zł 10 zł i 20 zł a przy większej ilości ceny jeszcze bardziej topnieją.

Zapraszamy na https://multikod.info/

Od dziś możesz się skontaktować z nami poprzez gg oraz tel

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności