Skocz do zawartości

Elitarny katalog stron

elitarny.eu

Rekomendowane odpowiedzi

Niedawno minął rok od rozpoczęcia działalności katalogu, dla osób chcących dodać wpisy przedstawiam 5 kodów premium 30:

pioprem1

pioprem2

pioprem3

pioprem4

pioprem5

Proszę zwrócić uwagę, że opisy należy pisać w formie bezosobowej czyli nie używając zwrotów typu:

Zapraszamy na naszą stronę...

Wykonujemy takie usługi jak...

Zajmujemy się produkcją...

Wpisy standardowe są nadal bezpłatne.

logo.png

Katalog-SEO.org.pl - to też jest niezły katalog

Rozumiem, że katalog ma swoje założenia i szanuje je. Ale brak możliwości edycji swojego wpisu dla osób, które poświeciły swój czas na to by przeczytać regulamin, zarejestrować się, zredagować wpis i dobrać pasujący kod, to brak szacunku dla ich czasu. Mam zaczynać od nowa, skoro edycja wpisu zajęłaby mi pół minuty? Poco wymuszacie rejestrację, skoro nie daje podstawowej funkcjonalności?

Albo katalog będzie od razu płatny albo będzie wymagana rejestracja - dlatego wymagana jest rejestracja (chcę aby można było dodać wpis bezpłatnie, a brak wymogu rejestracji "zajedzie" mnie). Dwa wpisy zostały odrzucone: jeden dla strony z subdomeną, a drugi napisany nie do końca w formie bezosobowej, także gdzie tutaj szacunek dla mnie?

logo.png

Współczuję posiadania katalogu "z nie do końca" zrozumiałym regulaminem(oraz katalogu wogóle) i podzielam Pana rozżalenie. Na swoje usprawiedliwienie mam, iż przeczytałem regulamin i starałem się dokonać wpisu z nim zgodnego. Mój czas jest jednak ograniczony, pójdę więc szukać szczęścia gdzie indziej.

Osobom, które mają choć cień wątpliwości, iż "nie do końca" zrozumiały regulamin polecam nie marnować czasu swojego i oczywiście założyciela tematu.

Pana "elitarny.eu" proszę o usunięcie mojego adresu e-mail, powiązanego z nim konta i wszelkich treści ze swoich baz. Prośbę potwierdzę mailowo.

• 2 tygodnie później...

Zmiany już prawie wprowadzone - będą zadowolone osoby, które nie lubią rejestracji, która została zniesiona, a mniej Ci co lubią dodać za free bo wprowadziłem minimum PR 4, lub link zwrotny.

Nowych kodów nie dodaję, bo są jeszcze nie wszystkie wykorzystane z ostatnich postów.

Jeśli ktoś "wyczuł bluesa" jak chcę aby strona była opisana (a dosłownie kilka osób go wyczuło) i ma jeszcze coś do dodania to proszę o wysłanie opisu i adresu strony na elitarnykatalog(małpa)gmail.com - jeśli wszystko będzie okej to podeślę jakiś kod.

logo.png

• 8 miesięcy temu...

Witam,

przez kilka dni do odwołania w katalogu elitarny.eu jest ważny kod elitarnypio dla wpisu zwykłego, a strony z co najmniej PR 4 mają cały czas darmowe wejście.

Moje wymagania to: unikalny, sensowny i treściwy opis w formie bezosobowej noi konkretna strona.

Zapraszam.

logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności