Skocz do zawartości

Inny presell - miejsca.abcinfo.eu

gwiazda_poludnia

Rekomendowane odpowiedzi

Dziękuję za uwagę, jak będzie czas to się poprawi (tę literówkę). Mascot - ok, możemy dodać social media marketing, ale wpisy reklamujące pozycjonowanie stron nie będą dodawane.

konradszt - możesz wyjaśnić precyzyjniej o czym piszesz? Sprawdzałam tytuły stron, jak i url-e i nic takiego nie widzę. Poza tym - nie ma nigdzie napisane, że w url-ach będą słowa kluczowe ze znaczników < a >

Url-e poprawione. Można zgłaszać kolejne wpisy i kategorie. Przypominam, że dodajemy unikalne treści - każdy wpis jest sprawdzany czy już gdzieś nie występuje.

Jakoś katalogi i precle na subdomenach mnie nie przekonują. Powiedz mi czym wyróżnia się właśnie Twój? Bo narazie nie widzę sensu dodawania tam wpisów.

Ciężko znaleźć dobry zespół na wesela Rzeszów, dlatego wybierz Tak Czy Nie i zorganizuj ślub swoich marzeń. Dla tych co chcą pożegnać kogoś bliskiego, stypa Rzeszów będzie najlepszym rozwiązaniem. Czytaj także nasz blog o ślubach, aby wiedzieć dokładnie jak wszystko przygotować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności