Skocz do zawartości

REQ Darmowy hosting

deili

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...

a tak apropo tej stronki to jakiś czas temu założyęłm tam konto ale nie moge wygenerować linku tzn nie bardzo wiem co i jak na serwer wiem jak coś załadować ale jaki jest link do poszczególnego pliku to za cholere nie moge sie doszukać mozę ktoś sie lepiej orientuje mzoe ty deili tam sie lepiej odnajdujesz?

a tak apropo tej stronki to jakiś czas temu założyęłm tam konto ale nie moge wygenerować linku tzn nie bardzo wiem co i jak na serwer wiem jak coś załadować ale jaki jest link do poszczególnego pliku to za cholere nie moge sie doszukać mozę ktoś sie lepiej orientuje mzoe ty deili tam sie lepiej odnajdujesz?

Ksywa albo nazwa podana przy rejestracji.

przykładowo https: greguas.superihost(ifreepages albo inne podane podczas rejestracji).com/plik o ile o to chodzi.

Pozdrawiam.

kurcze ja nie wiem albo ja jakiś głupi jestem albo przemęczony

za cholere nei mogę odnaleść tego linku

dokładnie o to mi chodzi o czym piszecie ale u mnie to nei działa

pomimo że wrzuciłem pliki na serwer i są tam i wszystko niby jest ok to jak wprowadzam odpowiednią (chyba odpowiednią) scieżkę w pasku adresu to mnie przekierowuje na stronę główną (tam gdzie si eluguje)a jak jestem zalogowany do do tej strony gdzie sa ikonki funkcji

gdzie sie sprawdza jaka jest sciezka

Wiem o co chodzi,tylko tyle że nie pamiętam jak to ruszyć. :oops: Pokombinuj w "file manager", jak pamiętam to tam coś się ustawiało. Jest tam też pomoc (po prawej mała kopertka) ostatnio instalowałem tam cms-a to nie miałem problemu,ale na wiosnę jak stawiałem stronkę to wyświetlało same pliki zamiast strony. Pamiętam że właśnie coś trzeba było pokombinować w "file manager". Chyba trzeba było "zaptaszyć" okienko przy nazwie domeny (pliku) i kliknąć "move", ale pewny nie jestem.

Pozdrawiam.

Wiem o co chodzi,tylko tyle że nie pamiętam jak to ruszyć. :oops: Pokombinuj w "file manager", jak pamiętam to tam coś się ustawiało. Jest tam też pomoc (po prawej mała kopertka) ostatnio instalowałem tam cms-a to nie miałem problemu,ale na wiosnę jak stawiałem stronkę to wyświetlało same pliki zamiast strony. Pamiętam że właśnie coś trzeba było pokombinować w "file manager". Chyba trzeba było "zaptaszyć" okienko przy nazwie domeny (pliku) i kliknąć "move", ale pewny nie jestem.

Pozdrawiam.

cos porobiłęm i faktycznei juz działa :P ale co to podobnie jak ty nie wiem klikałęm wszystko ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności