Skocz do zawartości

Subdomeny

onlydust

Rekomendowane odpowiedzi

Nie prawda

Mi naprzykład Google nie indeksuje nowych domen

Indeksuje mi z to subdomeny z jednym linkim przychodzącym z domeny głownej

Zresztą uważam że jesli na subdomenie mozan umieścić rzeczy o troche odmiennej tematyce niz sama domena - tak jest u mnie to jest szansa na wpisanie do katalogów nowej kolejnej strony

Mam racje??

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

He hr

Irek - Nie . no prawda że tak wyszukuje stron, ale ostatno coś tym jest nie tak bo mam 2 nowe domeny i jedna po 2 miechach wpadła do

indexu Gogla mimo ze miala linki -ale nie wiem czy wpisali ją dzieki temu ze do nich pisalem czy dlatego ze robią ten PR update i moze aktualizują wszystko

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

Dodawanie stron przy pomocy tego formularza daje ci to, ze google szybciej odwiedzi twoja strone. Zwlaszcza ostatnio. Nawet gdy dasz link na strone gdzie google jest codziennie to robot zawita do nowej strony dziwnie pozno (do paru dni). Tak to widze w ostatnim czasie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności