Skocz do zawartości

Statystyki przekierowań 301 itp.

bojownik

Rekomendowane odpowiedzi

Jest na sposób.

W regułach przekierowań dodaj adres docelowy zawierający parametry kampanii. ?utm_source=przekierowania&utm_medium=nazwa_domeny_przekierowywanej&utm_campaign=przekierowanie_301

to oczywiście przykładowe nazwy parametrów.

Czyli do adresu na który przekierowujesz kupioną domenę musisz dodać w .htaccess te parametry. Wtedy w Analytics w zakładce Treść -> Kampanie znajdziesz statystyki ze źródła "przekierowania" (w powyższym przykładzie, lub takie jak sobie nazwiesz).

erepublik-badge-125x125.gif 125x125_2.jpg hekko.png

Można zobaczyć analizując ruch z witryn odsyłających.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Co oznacza, że wykupiłeś? Nowe domeny czy z jakąś historią?

Mniejsza o to, domeny bez historii, nie pozycjonowane, chodzi mi tylko o statystyki.

Dzięki Pavvel - zaraz to obadam :)

domyślam się, że chodzi o to:

https://www.lanevance.com/web/web-development/tracking-301-redirects-with-google-analytics/

Myślałem, że google pokazuje te z przekierowań, znalazłem coś takiego, jednak chyba troche nieaktualne:

https://smallbusiness...tics-31588.html

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności