Skocz do zawartości

Przelewy do Polski

Rafal

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 407
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Mam pytanko :)

Jak usunąć nr konta bankowego ?

nie widzę takiej opcji mam tylko edycje nazwy konta :

Podaj nickname dla Swojego Konta

Żeby lepiej organizować Swoje konto, proszę podać nickname w poniższym polu.

Nazwa właściciela konta: +++++++++++++++++

Nickname Konta:

Numer rachunku bankowego: ************4080

ktoś mnie oświeci ?

:bije:

Kup fantastyczne psy yorki lub maltańczyki.

Chcesz mieć ciepło w domu ? kup kotły

a ja mam takie pytanie odnośnie weryfikacji konta bankowego

testowa przedpłata przyszła na moje konto, gdy ją wprowadzam do systemu weryfikacji wyskakuje komunikat że testowa przedpłata nie została jeszcze wysłana, a została bo jest już zaksięgowana na moim koncie.

miał ktoś taki przypadek, wysłałem już maila do googla ale ciekawi mnie czy to wypadek i kłopoty z ostatnimi przelewami czy może zdarzyło się to już wcześniej, z góry dzięki za wszelkie odpowiedzi.

a ja mam takie pytanie odnośnie weryfikacji konta bankowego

testowa przedpłata przyszła na moje konto, gdy ją wprowadzam do systemu weryfikacji wyskakuje komunikat że testowa przedpłata nie została jeszcze wysłana, a została bo jest już zaksięgowana na moim koncie.

miał ktoś taki przypadek, wysłałem już maila do googla ale ciekawi mnie czy to wypadek i kłopoty z ostatnimi przelewami czy może zdarzyło się to już wcześniej, z góry dzięki za wszelkie odpowiedzi.

Owszem, ja mam tak samo... ale myślę, że mają jakiś błąd i na razie czekam do jutra. Dodałem nowe konto bankowe we wtorek (2.05.06) to może mają jakieś widełki czasowe, np. że nie powinno dotrzeć wcześniej niż po czterech dniach roboczych. A skoro nie jestem sam :) z takim problemem to chyba tymbardziej nie musimy się tym na razie przejmować??

Ja konto bankowe dodałem 1 maja, wpłatę wysłali 2 maja. Dziś została ona zaksięgowana, potwierdziłem ją i wszystko przebiegło pomyślnie.

Pozdrawiam,

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

dostałem odpowiedź z googla ze moja konto bankowe moze szybciej zaksiegowac wpłatę niż iz konto wysłanie takiego przelewu - co prawda dla mnie jest to dziwne ale kazali mi czekać dwa dni jeśli nic sie nie stanie to mam się kontaktowac z nimi, bez przesady nie ma co panikowac i dodawać drugiego konta - nie róbcie więcej zamieszania niż trzeba.

Miałem podobny kłopot z weryfikacją konta.

Oczywiście napisałem do nich w tym samym dniu co nadeszła testowa wpłata o problemie z weryfikacją konta.

Zdziwiła mnie błyskawiczna odpowiedź: zaledwie 10 min.

Kazali czekać: 2-a dni.

I ot: 2-a dni mineły i weryfikacja konta bez problemów:) [WBK]

Największą głupotą jest uczenie się tego, co potem trzeba zapomnieć [...]
- Miarą mówcy nie jest ten kto mówi, lecz ten co słucha [...] / Platon (ok. 437 - 347 p.n.e.)

Drogi wszechświecie, przestań no lecieć w kulki!