Skocz do zawartości

Przelewy do Polski

Rafal

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 407
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

aa to to jest jakiś literowo-cyfrowy ciąg znaków.

Bo coś pamiętam, że jakiś czas temu wszędzie informowali, że dla ujednolicenie z międzynarodowym systemem bankowym teraz do wszystkich transakcji trzeba podawać cały nr razem z tymi dwiema pierwszymi cyframi, bo wcześniej można było te 2 cyfry pomijać.

Edytowane przez AdamAGP

• 2 tygodnie później...

Czy ktoś widział to co ja w grudniu?

W histori płatności tam gdzie są dane za grudzień, była informacja, że "pieniądze za grudzień otrzmasz 10 stycznia". Ja mam wybrane płatności przelewem. Ucieszyłem się i odpowiednio rozplanowałem fundusze, licząc, że pieniądze z AS dostanę tego 10 stycznia... a tu lipa.

Ktoś dostał? Wogóle widział to ktoś? Wisiało to kilka(naście?) dni... teraz przed 10tym wszedłem i już nie ma tej informacji...

Pokażę wam tylko systemy wymiany linków.

kruzyk.1.gif

albo mieliśmy coś innego albo ktoś z nas nie potrafi czytać. Ja miałem, że podsumowanie grudnia będzie do 10 stycznia. Nie było tam mowy o żadnym przelewie.

normanos, wydaje mi się, że było napisane "Płatność za grudzień zostanie zrealizowana 10 stycznia" słowo w słowo. Zapamiętałem to, bo po świętach fundusze każdemu się przydadzą.

Choć możliwe, że się mylę - po to zadałem pytanie. W końcu trochę czasu już minęło :)

Pokażę wam tylko systemy wymiany linków.

kruzyk.1.gif

• 2 tygodnie później...

Znaczy to tylko tyle, że do 10 lutego w tym miejscu pojawi się informacja:

sty 31 Przychody (sty 1-sty 31) - szczegóły i w okienku obok kwota przychodów, nic więcej.

Jest różnica między datą finalizacji przychodów za dany miesiąc, a datą realizowania wypłat za dany miesiąc...

...so steer a course, a course for nowhere and aforyzmy drop the anchor, my little empire - I'm going nowhere...

Administracja serwerami - zapraszam! A po godzinach - Cytaty.eu.