Skocz do zawartości

Przelewy do Polski

Rafal

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 407
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

spokojnie bez paniki. z tego co czytalem na zachodnich forach to platnosci EFT pojawiaja sie pozniej i wielu osobom do dnia dzisiejszego sie nie pojawily. wiec looz. pojawi sie predzej czy pozniej.

Nie ma sensu pisać dostałem/nie dostałem...

Mają czas do końca tygodnia. Zapłata każdemu w tej samej chwili jest niewykonalna przy tak dużej ilości użytkowników. Stąd opóźnienia.

Nie marnujmy transferu i miejsca na serwerze optymalizacji na nic niewnoszące posty :(

To chyba miała być wersja Alfa a nie Beta ;)

Od 26-go "Płatność w Toku" a czeki z DHL-u już podochodziły, będzie sukces jak przelewy dotrą 4-go.

A jak inaczej mają być jak co roku w Maju długa Majówka ? Co pieniądze wyślą w niedziele ? (Może najpierw trochę użyć szarych komórek zanim wyciga się wnioski).

Dla mnie to i moga przyjśc nawet 20 maja aby wpłata była na konto, zresztą 3 strony wcześniej już ktoś pisał coś na ten temat.

Edytowane przez °K°

°K°-

Należało by użyć szarych komórek aby zrozumieć posta na którego się odpowiada.

1) W histori płatności wyraźnie pisze że "Płatność" powinna pojawić się w ostatnim tygodniu miesiąca a jest nadal "płatność w toku" wieć najwcześniej pojawi się 2-go bo i u nich 1 Maj jest dniem wolnym. A to oznacza że system nie wyrobił.

2) Czeki kurierem idą szybciej niż przelewy, co wydaje się być ciekawą zagdaką.

Dla mnie to i moga przyjśc nawet 20 maja aby wpłata była na konto

Tu się zgadzam, zwracałem jedynie uwage na to że coś działa nie do końca tak jak powinno.

Edytowane przez matisek

a kto ci w ogole powiedział, że przelewy mają byc szybciej? :)

abstrahujac od adsense i innych torow postepowania jesli sa inne platnosci to zakladajac zwykly przelew w polsce i szybka przesylke czegos tam dhlem to przeciez DHL zawsze bedzie z przesylka na drugi dzien a przelewy to, ho ho, temat rzeka, w niektorych bankach to mozna czekac nawet 2-3 dni na zaksiegowanie.

a kto ci w ogole powiedział, że przelewy mają byc szybciej? :)

abstrahujac od adsense i innych torow postepowania jesli sa inne platnosci to zakladajac zwykly przelew w polsce i szybka przesylke czegos tam dhlem to przeciez DHL zawsze bedzie z przesylka na drugi dzien a przelewy to, ho ho, temat rzeka, w niektorych bankach to mozna czekac nawet 2-3 dni na zaksiegowanie.

przelew w polsce to kwestia wpasowania sie w sesje nadawcze i odbiorcze - sa chyba po 3 dziennie. jak o odpowiedniej godzinie nadasz przelew, to po kilku godzinach bedzie u odbiorcy.

ale zapewne i tak z googlem inaczej, bo to bulk transfer realizowany przez polski bank, maja pewnie jakis czas na zrealizowanie itp.

pozdr - r.

btw: a czek mam od piatku ;-)

Ja również mam nową opcję przelewu... wygląda na to, że wszyscy już ją mają:rotfl:

Program do nauki na uprawnienia budowlane i przygotowujący do egzaminu na uprawnienia budowlane.

Okulary przeciwsłoneczne polaryzacyjne oraz okulary antyrefleksyjne zerówki do pracy przy komputerze.

Największy wymarzony kamper barbie fbr34 firmy mattel.