Skocz do zawartości

Przelewy do Polski

Rafal

Rekomendowane odpowiedzi

Kod PIN wprowadzilem 14 lipca a dzisiaj dostalem kase - wiec jakas bajka o przelewie za poprzedni miesiąc w przyszlym miesiacu itp itd

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

• Odpowiedzi 407
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• 5 tygodni później...

Szybko w tym miesiącu ;). Jest już płatność w toku. Szkoda tylko, że taki słaby kurs dolara :tancze:

a nie mysleliscie o pozostaniu przy czekach? kazdy taki zachwycony tymi przelewami ale z tego tylko i wylacznie banki sie moga cieszyć wymieniajac dolary po zanizonych kursach

przy wiekszych zarobkach to juz minimalny wzrost kursu dolara wychodzi dla nas sporo na + (nie mowiac o tym ze za jakis czas dolar znow moze kosztowac 3,2 - 3,3)

Zajmujesz się pozycjonowaniem stron i szukasz kolejnych branż, w których możesz zarabiać? - seo.biznesmlm.pl- zarabiaj na suplementach

Znaczenie snów w sennik.biz

Nowy serwis z artykułami : www.magazynallinclusive.pl

a nie mysleliscie o pozostaniu przy czekach?

nie.

kazdy taki zachwycony tymi przelewami ale z tego tylko i wylacznie banki sie moga cieszyć wymieniajac dolary po zanizonych kursach

przy wiekszych zarobkach to juz minimalny wzrost kursu dolara wychodzi dla nas sporo na + (nie mowiac o tym ze za jakis czas dolar znow moze kosztowac 3,2 - 3,3)

a liczyłeś to sobie dokładnie? do tej pory googlowy przelicznik był bardzo korzystny, lepszy niz w banku. a dwa realizacja czeku to czas, opłata i % przy wiekszych kwotach. Najpierw to sobie policz, potem narzekaj.

a liczyłeś to sobie dokładnie? do tej pory googlowy przelicznik był bardzo korzystny, lepszy niz w banku. a dwa realizacja czeku to czas, opłata i % przy wiekszych kwotach. Najpierw to sobie policz, potem narzekaj.

zakladajac ze masz czek na 1000$

przy przelewie masz na koncie 3030 zł (przy przeliczniku jak ktos napisal wyzej)

realizujac czek w BPH opłata ok 40zł i masz w kieszeni 1000$

nikt przeciez nie musi z czekiem specjalnie lecic do banku i tracic czas, mozesz go przeciez zrealizowac podczas wizyty w centrum (ksiegowa, obiad z dziewczyna (żoną itd.) wiec nie wliczam w to straconego czasu

Teraz wystarczy poczekać az kurs podskoczy choćby do 3,1 i juz jestes troche do przodu, oczywiscie to sa sprawy groszowe - bo zyskamy tylko 30zł

tak mozna gdybac i gdybać, każdy po prostu wybierze dla siebie najbardziej odpowiedni i wygodny sposób

Edytowane przez scorpi

Zajmujesz się pozycjonowaniem stron i szukasz kolejnych branż, w których możesz zarabiać? - seo.biznesmlm.pl- zarabiaj na suplementach

Znaczenie snów w sennik.biz

Nowy serwis z artykułami : www.magazynallinclusive.pl

U mnie w mieście czeki nie wchodzą w gre. Musiał bym je oddawać do inkaso, innej opcji nie ma (wierzcie mi, że szukałem wszędzie).

A przelew to wygodna rzecz, przy moich zarobkach wahania kursów nie są aż tak odczuwalne, chociaż nie twierdze, że nie chciał bym kilkudziesięciu zł więcej. :rolleyes: Nie narzekam. Fajnie, że dziś już doszedł przelew. Może już od teraz tak jak piszą, będzie do 25 dnia miesiąca przelew. :( Oby.

Szybko w tym miesiącu ;). Jest już płatność w toku. Szkoda tylko, że taki słaby kurs dolara :(

Ciesz się...bo każdą kwotę możesz pomnożyć x3 :)

W ostatnim dniu mojego uczestnictwa w AdKontekst CPC spadło do 0,02zł - jak to pomnożyć? ;)

hehe...to taki psychologiczny aspekt....

W porównaniu z moją anglo... stroną, na której średnie CPC ~ $0,3 to ...... wiadomo.....

Szybko w tym miesiącu ;). Jest już płatność w toku. Szkoda tylko, że taki słaby kurs dolara :(

Ciesz się...bo każdą kwotę możesz pomnożyć x3 :(

W ostatnim dniu mojego uczestnictwa w AdKontekst CPC spadło do 0,02zł - jak to pomnożyć? :)

hehe...to taki psychologiczny aspekt....

W porównaniu z moją anglo... stroną, na której średnie CPC ~ $0,3 to ...... wiadomo.....