Skocz do zawartości

Przelewy do Polski

Rafal

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 407
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

U mnie mało brakowało a PIN nigdy by do moich rąk nie doszedł gdyż pocztę odebrała Mama i jako, że PIN od Googla nawet nie jest zaopatrzony w kopertę potraktowała to jak jedną z setek przeróżnych ulotek które podrzucają nam pod drzwi lub do skrzynki :) Cudem uratowałem go przed stosem.

Tak więc ostrzeż domowników aby nie wyrzucali zgiętej w pół tekturki rozmiaru A5 z dużym napisem Google.

PS. czas oczekiwania 3 tygodnie

Edytowane przez _valdo

U mnie mało brakowało a PIN nigdy by do moich rąk nie doszedł gdyż pocztę odebrała Mama i jako, że PIN od Googla nawet nie jest zaopatrzony w kopertę potraktowała to jak jedną z setek przeróżnych ulotek które podrzucają nam pod drzwi lub do skrzynki :)

A mój PIN o mało nie zeżarł mój jamnik :) Lubi koperty :)

Sorry, nie odpowiadam na PMy

• 4 tygodnie później...

witajcie !

otóż wczoraj dopiero wpisałem pin na swoim koncie adsense któy do mnie dotar . Konto juz jest w pełni zweryfikowane. Na koncie mam grubo ponad 100$ , czy w takim przypadku jeżeli pin został zweryfikowany wczoraj tj. 21 września , wypłat e otrzymam przed końcem października.

Dobrze rozumiem ?

pozdrawiam i liczę na odpowiedź :P

Witam.

Czy wie ktos z Was, czy google zabrania uzywania tego samego konta bankowego dla 2 roznych kont w google adsense zalozonych na 2 rozne osoby?

Pozdrawiam

Dostalem odpowiedz

Witam Pana,

Dziękuję za wiadomość.

Proszę zauważyć, iż pole "Nazwa właściciela konta" na stronie rejestracji EFT umożliwia prawidłowe przetwarzanie przelewów elektronicznych (EFT). Pole to umożliwia nam podanie prawidłowej nazwy beneficjenta przelewu EFT, identycznej z nazwą właściciela konta bankowego. Jeśli na przykład nazwa beneficjenta podana na koncie AdSense to "Jan Kowalski", natomiast nazwa właściciela konta bankowego to "Jan Maria Kowalski", uprzejmie prosimy o wpisanie w tym polu nazwy identycznej z nazwą właściciela rachunku bankowego. Płatności AdSense nie można transferować. W związku z tym prosimy o wprowadzenie informacji o własnym koncie bankowym, a nie innej osoby.

Należy zauważyć, że zmiana wprowadzona wskutek edycji pola "Nazwa właściciela konta" na stronie rejestracji EFT dotyczy tylko danych używanych do przelewów EFT przesyłanych do banku. Zmiany tego pola nie mają wpływu na nazwę beneficjenta aktualnie wyświetlaną w informacjach o koncie.

Dziękuję za współpracę.

Z poważaniem,

Zosia

Zespół Google AdSense

Dziwne, poniewaz raz juz otrzymalem przelew na konto bankowe kolegi. Czyli dane byly rozne.