Skocz do zawartości

Przelewy do Polski

Rafal

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 407
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Ja mam nadzieje, że ten przelew to będzie z jakiegoś polskieko banku, w którym Googiel ma konto. No bo skoro podaje się polski numer konta a nie numer w formacie międzynarodowym to chyba tylko taka jest możliwość. Inaczej potrzebny by im był do przelewu jeszcze chyba numer SWIFT banku czy coś tam jeszcze.

Pamiętajcie że w wielu bankach są, o ile

wiem, opłaty za przyjęcie pieniędzy

z zagranicy. Nie przejedźcie się na tym.

Szy.

Wlasnie gadalem z pracownikiem mBanku na ich goracej linii :D

Osoba ktora tam 'siedziala' mowila ze zadnych oplat nie stosuja. Wiec jestem dobrej mysli.

https://www.trophystation.pl/ - trofea playstation

[...] No bo skoro podaje się polski numer konta a nie numer w formacie międzynarodowym to chyba tylko taka jest możliwość. Inaczej potrzebny by im był do przelewu jeszcze chyba numer SWIFT banku czy coś tam jeszcze.

Słuszna uwaga :]

Btw, w Fortisie za przyjęcie przelewu biorą 25 PLN

(osobiste), w Inteligo - 11,99. To oczywiście i tak

mniej niż koszty czeku w BPH.

Szy.

To czek z tego miesiaca przeleja mi na konto a wyplace jeszcze ten co wyslali 2 tygodnie temu - beta to beta - tego napewno nie przewidzieli :D

US już zaciera ręce. biggrin.gif

kolejne narzedzie do inwigilacji - ja sie nie dam - wole czeki :good:

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

szy i reszta obawiająca się opłat za przelewy zagraniczne: otrzymuje na konto w mBanku przelewy ze Szwecji z tradedoublera i z pewnościa nie ma za to dodatkowych opłat.

teraz druga sprawa: niech ktoś mnie poprawi jesli zle zobaczylem - ale google wysyla nam ten testowy przelew na jakas - losowa (?) - kwotę i mamy ja wpisac w panelu a tam juz jest waluta PLN. No więc logicznie biorąc skoro by to wysylali jako dolce i każdy bank przeliczylby po swoim kursie to z losowej kwoty w dolcach zrobila by sie zupelnie losowa kwota w zlotych :D tak więc skoro chcą sprawdzić wysłaną kwote w PLN to sila rzeczy musza ja wysłać w PLN.

swoja drogą spora kombinacja. weryfikacja w Paypalu to po prostu numer w tytule przelewu od nich.