Skocz do zawartości

Przelewy do Polski

Rafal

Rekomendowane odpowiedzi

Witamy,

Dziękujemy za wiadomość.

Pragniemy poinformować, iż w tym momencie usługa Elektronicznego Transferu Środków została udostępniona ograniczonej liczbie wydawców. W

momencie gdy udostępnimy ją wszystkim wydawcom AdSense powiadomimy Państwa o tym.

Dziękujemy za wyrozumiałość.

Z poważaniem,

Małgorzata

Zespól Google AdSense

Szkoda... Ciekawe jak dlugo potrwaja testy...

• Odpowiedzi 407
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Na razie pojawiła się informacja:

"Próbowaliśmy przelać testową kwotę na następujące konto poniedziałek, 10 kwiecień 2006"

więc pewnie trzeba poczekać (w zależności od banku) do jutra lub dalej.

...so steer a course, a course for nowhere and aforyzmy drop the anchor, my little empire - I'm going nowhere...

Administracja serwerami - zapraszam! A po godzinach - Cytaty.eu.

kurza du.a!

przez weekend mnie nie bylo, nie przeczytalem maila i opcji juz nie ma. i znowu bede w plecy, bo bede musial zrealizowac czek i jak glupi wsuwac banknoty do jedynego w moim miescie wplatomatu...

no nic, mam nadzieje, ze szybko otworza te usluge dla wszystkich, nie lubie jak panie w banku puszczaja do siebie oko przy realizacji moich czekow...

pozdr - r.

No i na razie jakaś ściema z tymi przelewami,

mam notkę

Próbowaliśmy przelać testową kwotę na następujące konto poniedziałek, 10 kwiecień 2006:

Konto mam w mBanku więc pieniądze powinny już być, jeśli wyszły w poniedziałek z polskiego banku, ale ... może i oni przelewają w PLN ale z zagranicznego banku, skoro w polsce można mieć "konta walutowe" to może tam u nich jakiś bank zrobił im "konto peelenowe" :D i pewnie jeszcze taniej będzie kosztować cała obsługa konta, niż gdyby to miało być w Polsce

To by wyjaśniało dłuższy czas na dotarcie przelewu, no nic ... czekam

Edytowane przez zaq

US już zaciera ręce.

Czy jak bede dostawał pieniądze z Adsense regularnie co miesiac na konto to czy US moze sie tym zainteresować?

Moze inaczej od jakiej kwoty miesiecznie bank musi zgłaszać bo przecież chyba ne sprawdzają wszytkich przelewów wszystkich klientów polskich banków?

Płacić to nawet musisz od 10 zł jak ci przeleje "dobry" dziadek.

Dla gospodarki i własnego dobra każdy powinien płacić.

Swoją drogą, z tego co widać Google dało 10.04.2006 próbki na weryfikacje konta, napewo każdy z nas ma w innym koncie. Czyli wychodzi, że albo im ten system coś nie działa, albo będą robić wpłaty z konta z USA.

Płacić to nawet musisz od 10 zł jak ci przeleje "dobry" dziadek.

Dla gospodarki i własnego dobra każdy powinien płacić.

Mi chodzi o to ze nie bede wypłacał pieniędzy z Adsense na swoje konto tylko na konto osoby z mojej rodziny i teraz pytanie czy jesli ja sie rozliczam co rok i dopisuje zarobki z adsense do zeznaia co rok to czy moze byc taka sytuacja ze US przyczepi sie do osoby na której konto przelewam kase?

pisali 10 dni to czekajmy 10 dni a potem biadolmy :)

patrzycie na to z pryzmatu 'klikam ok i wysylam przelew' a kto wie jaka droge musi przejsc przelew poczynajac od 'panelu googla' a konczac na ostatnim 'kliku' wysylającym. nie mowiac o tym, ze to usluga w fazie testow - musza sie jeszcze zgrac z (prawdopodobnie) polskim bankiem.

pisali 10 dni to czekajmy 10 dni a potem biadolmy :)

"15: Nieprzekraczalny termin dla ustawienia statusu na wstrzymany, zmianę formy płatności, podania informacji podatkowych i wprowadzenia PIN za 1 Miesiąc zarobków."

Jak będziesz czekał 10 dni to raczej nie dostaniesz teraz przelewu tylko czek. Bo do 15 kwietnia wypadało by aktywować opcje przelewu na konto.