Skocz do zawartości

Co po za katalogami?

rychu54

Rekomendowane odpowiedzi

czesto tez uzywacie frazy "wspomoc indeksowanie" rozumiem ze na google webmasters mozna wspomoc indeksowanie w obrebie wlasnej strony a jak wspomoc gdzies jakis link w katalogach czy blogach?

i skad wiedziec ze akurat jest zaindeksowany ten wpis?

A może mieszkania gorzów wielkopolski? Multum - najwiekszy wybór, konkurencyjne ceny.

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
No ja też raz dodałem do darmowej listy ponad 300 i 287 zaindeksowane były już na drugi dzień :)

edit A nie nie była darmowa ale i tak za szybko to poszło.

Poproszę listę w takim razie ^^

A jak to sprawdzić ile było zaindeksowanych ?

Przypuszczalną ilość można stwierdzić po różnych komendach, Mion zrobił soft który sprawdza po site: albo inurl: nie pamietam.

Ale to i tak nigdy nie wiadomo co ma ten google w indeksie a co nie. (Są różne DC, itp, itd)

Kontakt: gg:7910861, PW
Zapraszam do sklepu: Sterkowski.pl - Czapki i kapelusze na każdą głowę :-)

Kiedyś dla zabawy wrzuciłem nówkę stronkę do 3000 katalogów w ciągu 1 dnia, stronka nie dostałą nawet kataru. Katalogi oprócz nielicznych wyjątków maja bardzo małe poważanie w G i ich moc jest śmieciowa, aby przyniosły efekt muszą być dodawane w pęczkach po kilkaset-kilka tysiecy i najlepiej jak wspomoże się ich indeksację.

jak mozna wspomoc indeksacje?

Chuchać, dmuchać i czarować. Najlepsze patenty ;) Ja czasami jeszcze popieszczę żeby lepiej wchodziło.

Twoje wyszukiwanie słowa indeksowanie linków zwróciło 191 wyników

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

A w jaki sposób się podlinkowuje swoje wpisy w katalogach? Tzn np. na stworzonym przezemnie blogu umieszczam linki do katalogow z moim wpisem?

Wpisy możesz podlinkować komentarzami, słabszymi katalogami czy preclami :-)

Takimi źródłami jak precle AA nie ma co się chwalić na forum publicznym.

Nie potrzebujesz do podlinkowywania stawiać dedykowanego zaplecza, szukasz w internecie blogów np. wordpress, które dają Ci możliwość dodania artykułu z linkiem w tekście, czy też skomentowania artykułu z linkiem w nazwie komentującego.

Przykładowy link do precla AA dostaniesz odemnie na PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności