Skocz do zawartości

Co po za katalogami?

rychu54

Rekomendowane odpowiedzi

dziękuje, link cos nie działa.

Dobra czy ten tekst musi być za każdym razem inny czy poprostu mogę walnąć go do 100takich blogów?

EDIT

I podlinkowuje sobie słowa kluczowe na swoją stronę głównączymoże być też na podstrony czy tylko na podstrony?

Może czas wkońcu zrobić remonty mieszkań Warszawa - To Twój fachowiec w Stolicy.

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Dobra czy ten tekst musi być za każdym razem inny czy po prostu mogę walnąć go do 100 takich blogów?

Walnij taki sam tekst do 100 blogów = pokaz wszystkim na tacy swoje zaplecze, nie tędy droga.

Unikalność daję mniejszą szanse wyłapania, chociaż są i inne sposoby;)

Myślałem, że chodzi Ci o podlinkowanie wpisów w jakiś tam katalogach, ale możesz również linkować z precli do głównej:)

Kontakt: gg:7910861, PW
Zapraszam do sklepu: Sterkowski.pl - Czapki i kapelusze na każdą głowę :-)

Takie wahania się zdarzają, jak będziesz linkował pozycję prędzej czy później się ustabilizują. Nie wiem jak sprawdzasz pozycję, jeżeli przez wyszukiwarkę to zawsze na incognito sprawdzaj :hi:

Kontakt: gg:7910861, PW
Zapraszam do sklepu: Sterkowski.pl - Czapki i kapelusze na każdą głowę :-)

No to mam pytanie strona jest od tygodnia dziś rano byłem:

1faza rano 37 teraz 199

2faza rano 28 teraz 35

3faza rano 128 teraz 137

Czyto normalne wachania?

Przy linkowaniu samymi katami to normalna sytuacja. Szczególnie jeśli sa słabe. Skorzystaj z listy Cezzego na początku.

Strona podstawowe zasady czyszczenia monet wraz z blogiem.

Dzięki wam za pomoc w temacie,

Jeszczemi się nasuwa pytanie nt. katalogów jak to jest jeśli powiedzmy będę miał kilka fraz w top10 i przez miesiąc nie będę katalogował to moja pozycja odrazu spada?przy pozycjonowaniu non stop trzeba dbać o pozycje?

Może czas wkońcu zrobić remonty mieszkań Warszawa - To Twój fachowiec w Stolicy.

Wszystko zależy od trudności fraz. Im większa konkurencja, tym więcej pracy by się wbić w TOP (a przede wszystkim utrzymać w nim). Jeżeli pozycjonujesz się na łatwe hasła, jednorazowe pozycjonowanie (tutaj katalogowanie) powinno wystarczyć na jakiś czas (ale nie znasz dnia ani godziny).

Każdy ma swoje techniki, i doświadczenia, nie fakt dodania się liczy, a indeksacja. W dłuższym okresie czasu na jedno wyjdzie czy będziesz dodawał 10 na dzień, czy 70 na tydzień.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności