Skocz do zawartości

Co po za katalogami?

rychu54

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Może dodawałeś więcej niż 5 wpisów do katalogów dziennie :zeby:

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Taki miałem przypadek - co poradzę :) Może przyczyną było coś innego...

napewno było coś innego

Do tego młodziana, co rozpoczął wątek:

- linkuj z różnych skryptów: katalogi, precle, fora, komentarze na blogach itd.

- indexuj wszystko np. podlinkowanie scrapeboxem

- nie linkuj tylko strony głównej, ale również podstrony,

- ...ucz się, obserwuj i analizuj własne działania... kolejnie wyciągnij z tego wnioski

;)

Potrzebujesz domeny? Dobrego, taniego i niezawodnego hostingu WWW? Darmowego certyfikatu SSL?

-> Aktualna oferta, sprawdź teraz ! <-

Sprawdzaj i testuj różne metody tutaj podane, notuj sobie co robiłeś i w jakim czasie i wyciągaj wnioski.

W jednym projekcie na samym początku pozycjonowałem kilka stron sprzedażowych z tą samą zawartością i tematyką ale różnymi metodami.

Po dłuższym czasie przeanalizowałem metody i teraz wszystkie pozycjonuje tą dla mnie najlepszą i osiągam dobre wyniki.

Przychody ze sprzedaży na tych stronach wzrosły o ponad 40% r/r więc wg mnie jest dobrze :)

Poza tym, jak jakaś strona będzie miała problemy to nie będzie tak bolało ;)

Korzystam z free monitor google. Nie wiem jak się stać incognito dla niej. Wczoraj miałem coś takiego, że musiałem captcha wpisać by szukać w google.

Jeśli sprawdzasz pozycje "ręcznie" przez wyszukiwarkę, bez używania jakichkolwiek skryptów czy programów, to sprawdź czy jesteś zalogowany do jakiegoś konta google (gmail, adwords, google analitics itp).

Żeby to sprawdzić zerknij w prawy górny róg strony z wynikami wyszukiwania googla. Jeśli widoczny jest twój adres email, na który zakładałeś to konto, to znaczy, że jesteś zalogowany. W takim przypadku wyniki wyszukiwania są spersonalizowane i dostosowane do twoich preferencji. Zazwyczaj wyżej w wynikach będą strony częściej odwiedzane przez ciebie.

Jeśli chcesz zobaczyć "normale" wyniki wyszukiwania, to wyloguj się z konta google, wtedy będziesz incognito.

to sprawdź czy jesteś zalogowany do jakiegoś konta google

Nie trzeba nic sprawdzać, wystarczy na końcu linka dopisać pws=0 i masz aktualne wyniki bez żadnej personalizacji.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

@Randini

jak za czesto klikasz w google wyszukaj tą samą frazę to takie cos sie pojawia ;) korzystaj z trybu prywatnego

powiedzcie mi jeszcze jedno dlaczego niektorzy nie linkuja tekstu w opisie w katalogach?

zauwazylem to juz nie raz nie dwa :P

A może mieszkania gorzów wielkopolski? Multum - najwiekszy wybór, konkurencyjne ceny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności