Skocz do zawartości

Co po za katalogami?

rychu54

Rekomendowane odpowiedzi

A jak to jest z tym linkowaniem mam domenę od około miesiąca i po 3 tygodniach byłem już w TOP10 wszystko dzięki katalogą kilka, kilkanaś płatnych i setki darmowych. Cały czas szedłem w górę. Po 3 tygodniach praktycznie nie dodawałem katalogów i po 2 tygodniach z dnia na dzień tracę pozycję teraz ledwo TOP 100. Moje pytanie czy nie da się jakoś utrzymać pozycji tylko non stop trzeba ktalogować stronę? nawet na chwile nie można przestać czy to może przez to że jest to nowa witryna i fresch miałem od googla?

Może po prostu G wycięło ci trochę lepszych linków a z darmowym śmietnikiem daleko nie zajedziesz.

Co to znaczy że mi wycięło i dlaczego tak się dzieje?

To co możesz polecić z płatnych?

Może czas wkońcu zrobić remonty mieszkań Warszawa - To Twój fachowiec w Stolicy.

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wszystkie katalogi darmowe i płatne są użyteczne, ale nie wszystkie są opłacalne.

Co to znaczy że mi wycięło i dlaczego tak się dzieje?

Znaczy że nie działają już na korzyść twojej strony, dzieje sie tak bo linkowałeś w zły sposób i dałeś się złapać google, bo nie wolno pozycjonować stron, robisz to na własne ryzyko. Czyli pewnie tylko katalogowałeś stronę i nic po za tym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności