Skocz do zawartości

Tworzenie listy TOP 100 najlepszych katalogów

SEOlancer

Rekomendowane odpowiedzi

Mam zamiar stworzyć listę najlepszych 100-150 katalogów polskich. Możecie zgłaszać katalogi, które waszym zdaniem powinny znaleźć się na liście. Ja też będę szukał takich katalogów, a następnie będę sprawdzał ich parametry.

Taki katalog musi być ogólnotematyczny, płatny lub darmowy.

Pytanie do was, czy również uwzględnić te z wymogiem linka zwrotnego?

Katalog stron www - mocny katalog iDir

Wrzuć linka do mojej grupy i będziesz miał całą setkę :)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Więc masz zamiar stowrzyć listę czy czekasz aż uzytkownicy podadzą Ci katalogi na tacy? Zdecyduj się :D

Proponuję zaczać od listy Cezzego i przeanalizować je pod kątem własnych kryteriów, będziesz miał podstawowa bazę, potem szukać kolejnych.

Swoją drogą teraz królują grupy katalogów. Lepiej zrób top10 najlepszych polskich grup katalogów ;)

A pytałeś właścicieli tych katalogów czy życzą sobie żebyś ty ich reklamował???

Każde upublicznienie list SEO katalogów, to narażenie ich na konsekwencje ( takiego skupiska "życzliwych pozycjonerów" jak na PIO na pewno niema nigdzie indzie (forum koszulkowych rycerzy się nie liczę)), myślisz czemu już większość nawet URL grup katalogów nie chcenie na PIO publikują, tak po prostu???

Znajdź sobie lepszy sposób na zakamuflowaną reklamę swoje stopki.

Nie rozumiem ludzi....

bo może nie myślisz dalekosiężnie??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności