Skocz do zawartości

Anchor a pozycjonowanie na jedno slowo

youme

Rekomendowane odpowiedzi

Sorka pisze jako kompletny noob wiec prosze sie nie smiac wiedze mam teoretyczna ale zero praktyki, wiec mam nadzieje ze znajde na tym forum odpowiedzi na proste pytania ;)

ale czy powinienem zmieniac anchor jak np

pozycjonuje cos na slowo "kubki warszawa" i tylko na to slowo

to czy anchory powinny byc rozne czy konkretnie ten?

czy google jakies filtry naklada na za duza ilosc anchorow z tym samym tekstem i sa one prawie bezuzyteczne?

A może mieszkania gorzów wielkopolski? Multum - najwiekszy wybór, konkurencyjne ceny.

• 2 tygodnie później...

Ja mam pytanko zwiazane z tematem czy anchor sie rodziela? W sensie czy jak ustawie anchora np. "Pozycjonowanie Warszawa" to jakbym mial dwa anchory "Pozycjonowanie" i "Warszawa" czy google bedzie widzialo tylko jednego "Pozycjonowanie Warszawa"?

Education is important, but big biceps is importanter.

W dużym uogólnieniu ja robię tak:

Exact Match: 35% (czyli np. kubki warszawa)

Partial Match: 35% (czyli np. filizanki warszawa, szklanki warszawa, kubki w okolicy warszawy, zielone kubki - tu trochę przesadzam z przykładami ale nie do końca :P)

Organic: 15% ("tutaj", "kliknij", "wejdź" itp. tu ew. nazwa brandu)

Link: 15% ("www.pozycjonowanastrona.pl" z http i bez z www jak i bez)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności