Skocz do zawartości

szybka indexacja nowych wpisów jak ?

wu.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Ok, dzięki za odpowiedzi, tylko tutaj przez pingomatic zgłaszam swoją witrynę, załóżmy napisałem nowy artykuł i chce aby google go zobaczyły, a mi chodzi jak pokazać google, te linki przychodzące, żeby zaindeksowały sobie i że jak wejdę na narzędzia webmastera to widzę linki do mojej witryny. Czy nie da się i muszę poczekać aż google same odwiedzą tam tą stronę? Czy właśnie tutaj w pingomatic wpiszuję adresy mojego wpisu w katalogach? Sorry że pytam o takie rzeczy pewnie banalne, ale naczytałem się i trochę zgłupiałem.;)

Dzięki Panowie za odpowiedź i pomoc, Xann czy mógłbyś rozszerzyć opcję SWL rotacyjny, bo nie bardzo rozumiem?

Grumpy dzięki sprawdziłem i wrzuciłem linki i będę wysyłał;)

Mam jeszcze jedno pytanie, mniej więcej ile trwa nim google dotrą w ten sposób i pokażą mi że to są backlinki do mojej witryny? Załóżmy że będę pingował 2 razy dziennie, bo czytałem że minimum musi upłynąć od ostatniego pingowania 6 godzin.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności