Skocz do zawartości

White SEO

emma

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Etyczny jest każdy, dopóki nie dostaniesz powiadomienia, że jest inaczej.

A te szeptuchy są coraz... nie wiem, jakiego słowa użyć, bo "głupsze" wydaje sie być tu zbyt pochlebnym ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

"To co wyróżnia naszą agencję seo to podejście do pozycjonowania zgodnie z wytycznymi Google. Bieżące śledzenie wszystkich zmian w zakresie marketingu w wyszukiwarkach pozwala nam na prowadzenie bezpiecznych działań na najwyższym poziomie."

i tym mnie przekonali, zegnajcie czciciele samego zła, przechodzę na świetlistą stronę mocy ;)

Jeśli chodzi o nieprzyjemne komentarze to są jak najbardziej prawdziwe, bo nie ma czegoś takiego jak white SEO.

Sam kurs nie jest niczym złym, choć go nie czytałem, ludziom chodzi o to że pisząc o etycznym pozycjonowaniu sam sobie przeczysz bo nie da się etycznie pozycjonować. Albo robimy pozycjonowanie i to już według Google jest be, albo nie robimy i wtedy według Googla jest cacy.

A propos (jak już) to kurs dotyczący White SEO można zamknąć w paru zdaniach:

1. Koszty pozycjonowania całkowicie zgodnie z wskazówkami google dla webmasterów przewyższają koszty kampanii AdWords

2. Nawet pozycjonując zgodnie z wskazówkami należy wziąć pod uwagę ryzyko tej metody - ze względu na niejasne, niespójne i zmieniające się w czasie interpretacje tych wskazówek.

3. (Najważniejsze) jakiegokolwiek koloru działania podjęte w celu podwyższenia rankingu strony stoją w sprzeczności w wskazówkami google (które wyraźnie określają, że wszelkie działania podejmowane w internecie tylko w celu podniesienia rankingu są be) i są sztuczną ingerencją w wyniki

To jest mój kurs bezpłatny White SEO, mam nadzieję, że krótki i treściwy (no i bezpłatny) :D

Moja  fotografia kulinarna  :D  Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

"Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ

...Albo robimy pozycjonowanie i to już według Google jest be, albo nie robimy i wtedy według Googla jest cacy.

O przepraszam bardzo, ale jesteś nie na bieżąco. Cacy to jest jak nie pozycjonujesz i opłacasz adwordsy :)

@Beer dobrze, że nie zorganizowałeś tego swojego kursu face tu face z kursantami, bo by sie wkur... znaczy zdenerwowali, że po 60 sekundach zaczyna się afterparty, a może by sie nie zdenerowali ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

@Beer dobrze, że nie zorganizowałeś tego swojego kursu face tu face z kursantami, bo by sie wkur... znaczy zdenerwowali, że po 60 sekundach zaczyna się afterparty, a może by sie nie zdenerowali

Przecież kurs za friko (no nie tak do końca bo dopłacić bym musiał do kawy i ciasteczek) :D

Moja  fotografia kulinarna  :D  Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

"Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ

Wybierz Agencję SEO, która proponuje tylko etyczne metody tzw. white SEO.

Mam drobne jedno pytanko droga/drogi "emmo" :

w związku z tym, że na waszej / waszych witrynach podane macie jakże świetne referencje dotyczące pozycjonowania czy można by tak w celach pokazania innym Waszych metod Whte SEO przeanalizować aktywne odnośniki prowadzące do pierwszej lepszej strony klienta z referencji i listę tych stron umieścić na najbielszym forum na świecie (czyli forum google dla webmasterów dział indeksowanie i ranking) z zapytaniem o ocenę kolorystyczną Waszych metod ?? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności