Skocz do zawartości

Potwierdzanie wpisów z maila

Jon4

Rekomendowane odpowiedzi

W takim razie THI, jak masz takie ceny to być może kiedyś zgłoszę się do Ciebie ze zleceniem.

Ciekaw jestem tylko jak z jakością ;) Jak to ludzie mówią, jaka praca taka płaca, a w zasadzie jaka płaca taka praca, więc wnioskując po cenie chyba nie należy wiele oczekiwać?

Domeny na sprzedaż - pod zaplecze SEO, strony PP, strony firmowe, sklepy internetowe.

Zapraszam również na podstronę z darmowymi narzędziami SEO >> https://techformator.pl/darmowe-narzedzia-seo/

Jeżeli jesteś zainteresowany publikacjami wpisów gościnnych, napisz do mnie @.

nie spróbujesz - nie dowiesz się :)

to nie jest wątek poświęcony mojej ofercie..

dane kontaktowe do mnie macie zawsze możecie pisać po jakieś darmowe próbki kodu lub mały przykład za free.

Pozdrawiam i z mojej strony koniec offtopu w tym temacie.

p.s. I jeszcze przepraszam, że moim postem wywołałem zamieszanie, być może nie powinienem publicznie pisać stawek.

a9177b36246d7ce96fa698c9971dd36b.png

Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny.

adwokat częstochowa - Radca prawny Grzegorz Ledwoń. Pomoc w sprawie odszkodowania.

jeszcze przepraszam, że moim postem wywołałem zamieszanie, być może nie powinienem publicznie pisać stawek.

wystarczyć zajrzeć na oferia i się dowiedzieć :)

btw. wychodzę z założenia ze lepszy 1 klient za 200 niż 5 po 40 -> w końcu kasa ta sama a jaka oszczędność czasu i energii :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności