Skocz do zawartości

Ciasteczka google

Zapleczak

Rekomendowane odpowiedzi

Parę dni temu zmieniłem pozycję z 11 na 3 i nie zauważyłem zbyt wielkiego wzrostu wejść na stronę. To wręcz nie prawdopodobne żeby z 3 miejsca było tylko 2% odwiedzin strony.

Uważam że to może być wina zapamiętywania historii wejść na strony, jak zaloguję się na konto gmail to jestem dopiero na 6 pozycji i wydaje mi się że u większości osób przez to zapamiętywanie jestem na dalszej pozycji.

Kiedy ta sytuacja minie? Czy jak mocno podlinkuję stronę to historia zapamiętania nie będzie miała znaczenia?

CTRL + F5 po czym podejrzyj wyniki. Są zmiany?

Ale mi nie o to chodzi co ja widzę.

Np. ktoś klikał tydzień temu na stronę, która była na 3 miejscu, a teraz moja strona jest na 3 miejscu, ale przez zapamiętywanie historii wejść tej osoby, widnieję w jego wynikach na dalszej pozycji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności