Skocz do zawartości

museumspass.eu PR5 nowy

amator78

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Domena przejęta, kiedyś PR6 chciałem stworzyć coś w temacie historii, zabytków etc. Wystarczy się zarejestrować i dodać swój unikalny artykuł pisany ręcznie do odpowiednie kategorii:

2013-04-25_1410.png

Wystarczy podać login i maila, na który zostanie przesłane hasło.

Logowanie do panelu: https://museumspass.e...in&url=/ecrire/

Piszemy artykuł, wybieramy dział i zapisujemy. Moderator ocenia jakość i publikuje artykuł.

Silnik oparty o rzadki skrypt cms spip.

Publikacja darmowa, Jak będzie dużo chętnych nie wykluczam moderacji za linka zwrotnego.

artykuł powyżej 1200 znaków 1 link, powyżej 2000 2 linki.

Odpowiednie działy będą się pojawiać kiedy będą zawierały zaakceptowany link.

Business View w Mapach Google | Rekomendowany fotograf Google | wirtualne wycieczki

• Odpowiedzi 42
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Po zapisaniu artykułu, proszę ustawić status "zaproponuj do oceny" wtedy dostanę potwierdzenie o nowym artykule i szybciej będę mógł go opublikować.

2013-04-26_0844.png

Business View w Mapach Google | Rekomendowany fotograf Google | wirtualne wycieczki

Naprawdę szybka moderacja, kliknełem zaproponuj do oceny, a po minucie wpis już zaakceptowany.

Akurat mam dostęp do sieci, więc mam taką możliwość.

@Wilk - domena przejęta ale nie podlinkowana, myślałem o obowiązkowym logo etc, ale obawiam, że w tej prostej formie (szablon) spadła by ilość chętnych do korzystania.

Jak PR się utrzyma po kolejnym update to kto wie... może wymagania wzrosną.

Jak ktoś chciałby linka na głównej za katalogowanie lub zdobywanie linków odpowiednim narzędziem to proszę o info ile linków może zdobyć za jaki czas publikacji linka na głównej - no i źródło linków.

Każdy artykuł linkuje również do profilu autora gdzie można dodać opis i zostawić link do jakiegoś projektu!

Lepiej mniej chetnych, a teksty wyzszej jakosci niz odwrotnie. Wlasnie jak napchasz slabszyhc materialow to PR szybciej spadnie. A jak ktos musi sie najpierw natrudzic z tekstem, zainwestowac wiecej czasu, to jest wieksza szansa, ze i podlinkowanie zrobi mocne, a nie megablasta najwiekszym smietnikiem ;)

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

@Sylar ma jeszcze 2 inne strony z PR5 i tak naprawdę te PR nie przekłada się na szybkość indeksowania. Jak często publikuję to roboty często odwiedzają stronę, ostatnio tą ze stopki rzadziej aktualizuję no i na indeksacje czekam około 4 dni - mimo, że jest dobrze podlinkowana.

Co do museumspass.eu to pisałem, że domena jest nie podlinkowana a stronę postawiłem te parę dni temu. Już zacząłem linkować ale bardzo spokojnie.

A gdzie nagle zniknął ten precel? Dodałem wczoraj dwa teksty i nagle dzisiaj pod tą domeną nic nie ma.

Blog o PR w kulturze na którym omawiam też marketing w kulturze. O tutaj biuro rachunkowe Lublin, gdyby było Wam potrzebne,  chociaż każdy wie, że to z miłości do Google.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności