Skocz do zawartości

museumspass.eu PR5 nowy

amator78

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mam kilka stronek na tym hostingu i wszystkie działają prawidłowo. Co do https://museumspass.eu to również działa : https://radoslawsobik.pl/museumpass/ - nie działa na domenie może coś z DNSami...

Co do znikających artykułów to wyrzuciłem te, których duplikaty znalazłem w sieci - właściciele dostali maila z informacją.

Business View w Mapach Google | Rekomendowany fotograf Google | wirtualne wycieczki

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Aktualnie pracuję na szablonem - ma być prosty ale troszkę bardziej "nowoczesny". Co do kryteriów to zostawiam sobie tą sprawę do kolejnego update'u PR- jak go utrzyma to podejmę decyzję w tej sprawie. Najbardziej aktywni zostali obdarowani kontem admin, pod uwagą biorę różnorodność tematykę artykułów.

Business View w Mapach Google | Rekomendowany fotograf Google | wirtualne wycieczki

Stało się to dlatego, że tytuł umieściłeś w polu "POD TYTUŁ" a pole tytuł zostawiłeś puste - stąd domyślna nazwa. Po moderacji poprawiłem to ręcznie - jednak zmiana ta nie zmieniła URL.

Zainstalowałem plugin, który pozwala zmienić adres URL na dowolny url od 3 do 35 znaków.

Wystarczy w polu Attribuer une URL umieścić żądany url, oddzielając wyrazy _ lub -. Nie wiem czy jest ta funkcja dostępna dla redaktorów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności