Skocz do zawartości

[Sprzedam] Wpis w 9 preclach

bold

Rekomendowane odpowiedzi

Jako że startuję z nową grupą precli, mam do sprzedania wpis w 9 pierwszych preclach. Zostały one dopiero utworzone i już są systematycznie linkowane - pierwsze z wpisów będą dodatkowo podlinkowywane i staną się częścią mojego planu zwiększania mocy tych precli.

O preclach:

- 9 precli (nabywcy otrzymają dostęp do kolejnych w niedługim czasie!)

- różne IP, różne skórki, 0 linków wychodzących

- domeny funkcjonalne

- PR:

0 (3 precle)

1 (3 precle)

2 (2 precle)

4 (1 precel)

- wszystkie domeny z historią, w tym kilka z prawie 13-letnią

- skutecznie i w jak najbardziej naturalny sposób linkowane przeze mnie :)

- pewność, że nie znikną po roku :)

Przez najbliższe miesiące nie będą sprzedawane żadne wpisy w tych preclach. Jest to więc pierwsza i ostatnia na przestrzeni miesięcy okazja by pozyskać wpis, zwłaszcza, że aż 9 wpisów kosztuje niczym droższe piwo :)

Pozostałych sztuk: 2 5

Cena: 6zł z twoim opisem 1000 znaków po przemieszaniu, nieużytym jeszcze nigdzie indziej

Cena: 13zł z naszym zsynonyimizowanym specjalnie dla Ciebie opisem

Cechy wspólne precli: 1 link w treści, długość 1000 znaków minimalnie, obrazek do każdego wpisu dodaję ja samodzielnie

Jak kupić?

• Liczba pozostałych sztuk widoczna powyżej musi być większa niż 0 ;)
  • Jeżeli nie mam zapchanej skrzynki w danym momencie, można napisać do mnie PW. W przeciwnym wypadku kontakt mailowy:

bold91 małpa tlen.pl

• Od poniedziałku - czwartku odpisuję zazwyczaj w przeciągu godziny, jeżeli nie są to jakieś nocne pory.

Pozdrawiam i zapraszam do zakupu.

Pozostałych sztuk: 2 5

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności