Skocz do zawartości

Gogle zabiera kasę z aktualnego salda

Hermit90

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

oo tak melepl publiczne oskarżenia wobec google :) Przecie każdy kto ma do czynienia z google (między innymi) wie że google kradnie, melepl Tobie pewnie też coś skubneło i to wydaje mi sie radzo istotnego :)

Zmień stronę startową w swoim sprzęcie bo oddziaływanie GOOGLE już mocno widać :)

oo tak melepl publiczne oskarżenia wobec google :) Przecie każdy kto ma do czynienia z google (między innymi) wie że google kradnie, melepl Tobie pewnie też coś skubneło i to wydaje mi sie radzo istotnego :)

Zmień stronę startową w swoim sprzęcie bo oddziaływanie GOOGLE już mocno widać :)

mam pustą stronę startową ;) nie jestem fanatykiem G ale nie lubię kiedy ktoś rzuca oskarżenia nie pokazując twardych dowodów i tyle...

Wiecie co dzisiaj zauważyłem, co teraz google robi?? Ze statystyk adsense usuwa kliknięcia. Pomijam czy były to nieprawidłowe klikniecia w reklamy czy nie, ale do tej pory było że kliknięcia nieprawidłowe były liczone jako 0,00zł. Przed poł godziny miałem 93 teraz mam 88 klików. Z taka sytuacją pierwszy raz sie spotykam

Ja bym polecał być po prostu na bieżąco z usługami, z których się korzysta i wtedy nie ma problemu:

https://adsense.blogspot.com/2013/05/increasing-accuracy-of-adsense-reporting.html

zdecydowanie najlepsze gry przeglądarkowe online

kurs java programowanie obiektowe

Rynek walutowy i podstawy forex w jednym miejscu

Ja bym polecał być po prostu na bieżąco z usługami, z których się korzysta i wtedy nie ma problemu:

https://adsense.blogs...-reporting.html

I teraz wszystko wiem. Czyli teraz ilość klikniec realnie odzwierciedla CPC, a nie jak było do tej pory zliczane były też puste kliki za 0,00 przez co cpc drastycznie spadało.

Jednym biorą innym daja

Ja wstrzymałem wplaty w adwordsie w marcu a w kwietniu i w maju wplywa mi na konto po pare zł.

Jest to pewno sposób na przypomienie i zachecenie do dalszej reklamy, poprzez przysłanie maila że środki właśnie sie kończa itd.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem.
Pesymista wie, co to za otwór >>>tanie noclegi<<<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności