makskolar Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Witam wszystkich chciałem Was zapytać z jakich programów antywirusowych korzystacie? Ja od dłuższego czasu testowałem różne antywirusy zarówno płatne jak i bezpłatne i doszedłem do wniosku, że czasem warto zapłacić kilka złotych rocznie, bo płatne oferują naprawdę dużo więcej. Największe wrażenie zrobił na mnie FileMedic Antivirus. Program korzysta z najnowszej bazy sygnatur wirusów, która jest na bieżąco aktualizowana. Według mnie otrzymujemy skuteczną ochronę przy niskim wykorzystaniu systemu (nie muli komputera). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davit Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Oczywiście, że tylko ten program, tutaj każdy go już kupił RĘCZNE PROFILE - CO.UK oraz PL - Najlepsze linki w sieci ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermit90 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Potwierdzam, tylko ten program Chyba ktoś tu oszczędza na specjalistach od marketingu szeptanego ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 tak duża, znana firma, a tak głupio się zachowuje pracownik... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davit Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Raczej ten specjalista nie oszczędza swojego czasu RĘCZNE PROFILE - CO.UK oraz PL - Najlepsze linki w sieci ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Program korzysta z najnowszej bazy sygnatur wirusów, Ale jak sama nazwa wskazuje ten program skierowany jest wyłącznie do instytucji medycznych. Takich jak szpitale, przychodnie zdrowia etc.. Jesli program zakupi osoba z poza branży virusy będą przepuszczane ze zwiększoną siła. Plus virus ebola dodtkowo w pakiecie. Skąd pobierana jest baza sygnatur, z którego szpitala? Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StrefaPC Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 To nowa aplikacja NFZ-tu. Kto go kupi ma gratis leczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziki_rysio_997 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 To się nie dzieje naprawdę... JUŻ LECĘ KUPOWAĆ!!!1 Swoją drogą, fachowa robota - odczekał całe 4 dni od założenia konta i dopiero podzielił się swoją "opinią". Clusteric Auditor | Synonimizator tekstu Synoglota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Moje życie zmieniło w końcu się na lepsze, dołączę do szanownego grona zadowolonych konsumentów tego softu, skoro oni go tak zachwalają to i ja zamówię kilka licencji, dam tacie, mamie, siostrze, kochance oraz zamontuje w podręcznym zegarku Jeszcze raz dzięki Dotychczas moim antyvirusem był kret oraz Raid, teraz inaczej będę walczył ze szkodnikami Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja1 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Tak nawiązując do tematu,(polecenia antyvira) to ja polecam, : https://www.cloudantivirus.com/en/#!/cloud-antivirus-pro-edition Działa w chmurze, nie obciąża kompa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magik89 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 AntiVira Free + ccleaner + spybot i działa git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novum Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Tego antywirusa z pierwszego postu ostatnio za free dawali do już nie pamięta jakiej gazety, chyba Komputer Świat. Na poważnie, zestaw Kasperski Internet Security 2013 + Emsisoft AntiMalware + logiczne myślenie, na co klikamy w sieci. Na takim zestawie powinniśmy być w miare bezpieczni. Potrzebujesz domeny? Dobrego, taniego i niezawodnego hostingu WWW? Darmowego certyfikatu SSL? -> Aktualna oferta, sprawdź teraz ! <- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kayman Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Na poważnie, zestaw Kasperski Internet Security 2013 na poważnie nigdy nie kupuje się i nie poleca produktów kaspersky lab chyba że kogoś nie lubisz i chcesz mu chcesz zrobić kawał Mapy, plany, schematy, zdjęcia czyli typowe oraz nietypowe wykorzystanie LeafLet.js Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 na poważnie nigdy nie kupuje się i nie poleca produktów kaspersky lab Dlaczego tak twierdzisz? Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokodżambo Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Tylko ja nie mam żadnego antyvirusa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.