Skocz do zawartości

[Warsztaty] - SEO / Narzędzia i więcej

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

No więc tak, za szkolenie jako firma uczciwie zapłaciłem 550 zł już ze 2 tygodnie temu jak nie lepiej. Pieniądze poszły, a potwierdzenia jakiegokolwiek brak. Pisałem po mailach - odpowiedzi brak. Szkolenie ma się odbyć jutro o godz. 12, a ja nadal nie mam zielonego pojęcia co, jak, gdzie. Na blogu zero informacji, w mailach zero informacji, kontaktu brak.Jak w Procesie u Franza Kawki. FV że niby do pobrania w panelu... ale jakim panelu, jak nigdzie się nie rejestrowałem...

Czy możesz mnie Piotrze oświecić i powiedzieć gdzie dokładnie (pod jakim adresem url) odbędzie się to szkolenie? Czy muszę się gdzieś rejestrować / logować? No i co z tą FV, którą chętnie przygarnę?

Dołącz do najlepszych!
SitePromotor

Rozmawiałem przed chwila z Piotrem, szkolenie odbędzie sie jutro zgodnie z planem. Zaproszenia beda wysylane dzis w nocy. Co do rachunku :), pewnie bedziemy mieli utwrzone jakies prowizoryczne konto na omnipanelu z rachunkiem do pobrania, i moze jakimis fantami.

Edit:

Jesli ktos nie posiada konta na https://omnipanel.pl, to niech je utworzy na maila podanego przy rejestracji na szkolenie.

No więc tak, za szkolenie jako firma uczciwie zapłaciłem 550 zł już ze 2 tygodnie temu jak nie lepiej. Pieniądze poszły, a potwierdzenia jakiegokolwiek brak. Pisałem po mailach - odpowiedzi brak. Szkolenie ma się odbyć jutro o godz. 12, a ja nadal nie mam zielonego pojęcia co, jak, gdzie. Na blogu zero informacji, w mailach zero informacji, kontaktu brak.Jak w Procesie u Franza Kawki. FV że niby do pobrania w panelu... ale jakim panelu, jak nigdzie się nie rejestrowałem...

Czy możesz mnie Piotrze oświecić i powiedzieć gdzie dokładnie (pod jakim adresem url) odbędzie się to szkolenie? Czy muszę się gdzieś rejestrować / logować? No i co z tą FV, którą chętnie przygarnę?

Jak do godziny przed szkoleniem nie dostaniesz zaproszenia (z URLem i danymi dostępowymi), napisz do Piotra na maila (imro****@gmail.com) albo na GG. Rachunki są przeważnie dostępne dopiero po szkoleniu - w panelu omni.

Jak do godziny przed szkoleniem nie dostaniesz zaproszenia (z URLem i danymi dostępowymi),

super za|ebiste podejście do klienta - klient musi siedzieć jak na szpilkach w domu/biurze przed kompem i modlić się o dane dostępowe do opłaconego szkolenia.. może dostanie je na godzinę przed a może godzinę po szkoleniu.. przecież serwery mailowe też miewają czkawkę.. takie dane powinny być z automatu po rejestracji udostępniane a aktywowane w momencie zaksięgowania wpłaty za szkolenie.. to samo z fakturą - powinna być generowana z automatu, po zaksięgowaniu kasy na koncie - tak mówi Polskie prawo. Wiem, wiem.. kojotek wystawia rachunki ale ich to także dotyczy..

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

ja zaplacilem za szkolenie ktore ma odbyc sie za niecałą godzinę, do teraz nie dostalem zadnej informacji z linkiem i informacjami jak uczestniczyc w szkoleniu.

Malo tego, i w mailach i na stronie szkolenia brak kontaktu do organizatora/organizatorów ! Ani maila, ani telefonu! Ciekawe podejście do klienta ..który nie ma jak podjąć kontaktu.

Ja już czekać przy komputerze kolejnej godziny nie będę. Ja też mam pracę ..a nie czuwanie od rana przy komputerze.

Proponuje troszkę więcej profesjonalizmu i przy najmniej jakiś kontakt mailowy do organizatora podawać w przyszłości. Dzis w szkoleniu nie będę najwyraźniej uczestniczył, bo nie wysłano do mnie informacji. Liczę że jeżeli odbędzie się to szkolenie, to otrzymam chociaż materiał VIDEO z niego i jakiś rabat na kolejne szkolenie w którym jednak wolałbym uczestniczyć online.

Pozdrawiam,

Witam

Bardzo mi przykro że z jakiś powodów maile do was nie doszły są one wysyłane przez serwis clickmeeting.com i na 100000% każdy maila otrzymał - proponuję sprawdzić swój folder "spam"

W trakcie szkoleń niestety nie siedzę na PiO czy też pod tel bo jak by nie patrzyć jestem zajęty więc wybaczcie że taka sytuacja musi wystąpić

Rachunki będą (są) do pobrania zawsze z tego samego miejsca https://omnipanel.pl <- jeśli ktoś nie ma tam konta zostanie mu ono założone (odzyskiwanie hasła) lub może samodzielnie założyć na maila z szkolenia i rachunek się dopnie do takiego konta

Materiał VIDEO będzie dostępny dla każdej osoby zapisanej na warsztaty z godnie z gratisami jakie się wybierało (dla zaawansowanych technik każdy otrzymuje takie nagranie)

PS: Na PW które dostałem odpowiedzi zostały wysłane

Pozdrawiam

Piotr Kiper

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

dostałem PW z kodem TOKEN który nie działa, co zapisałem na screenie. W spamie nic nie ma od Was ...a jakoś inne maile docierają. Nadal nie rozumiem, dlaczego nie można z wami skontaktować się z normalnym adresem e-mail. Szkolenie właśnie się zaczęło ...zapłaciłem za nie ..i nie mam do niego dostępu! bo w PW podano mi nieprawidłowy token

Dostałem 2 dni temu email z informacją że pod wskazanym adresem i po zalogowaniu dostępne będzie video z nagrania, niestety do dzisiaj po zalogowaniu nie mam dostępnych żadnych materiałów video.

Czy komuś z Was udało się pobrać materiały, szczególnie interesuje mnie video z footprintów?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności