Skocz do zawartości

Problem znacznika TITLE

Emilię

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie

Mam do Was male pytando bo rozum mi sie skoczyl i zaczely sie schody. Powiedzcie mi dlaczego w wynikach wyszukiwania G dla domeny www.spersonalizuj.pl na poczatku wyswietla sie "spersonalizuj.pl:" choc obecnosci takiej formy w kodzie nie ma? Oczywiscie mam ustawiona forme konczenia tytulu jako "| spersonalizuj.pl" dla wszystkich stron ale glowna wyglada w wynikach podejzanie dziwnie. Jest jeszcze jeden problem, strasznie wolno indeksuje linki, ktore dodalem ok 1,5miesiaca temu? Rozumiem fakt ze nie ma dnia ani godziny ;) ale w przypadku innych domen zajmowalo to max miesiac. Bede wdzieczny za pomoc i rozwiniecie tematu.

Ps. Szukalem, nic nie znalazlem...

Ciężko znaleźć dobry zespół na wesela Rzeszów, dlatego wybierz Tak Czy Nie i zorganizuj ślub swoich marzeń. Dla tych co chcą pożegnać kogoś bliskiego, stypa Rzeszów będzie najlepszym rozwiązaniem. Czytaj także nasz blog o ślubach, aby wiedzieć dokładnie jak wszystko przygotować.

moze dlatego ze jest w meta author?

innego pomsylu nie mam

edit: oj widocznie bredze po piwach dobrze ze ktos mnie z bardziej sensowna odpowiedzia wyprzedzil ;>

A może mieszkania gorzów wielkopolski? Multum - najwiekszy wybór, konkurencyjne ceny.

Dzieki za odpowiedź!

Wywale zatem author'a, choc nie wiem akurat czemu wlasnie to mialo by powodowac ta zmianę.

Apropo linku kolegi Karczmarza to tutaj rowniez nie ma problemu linkowania na jedna fraze, w chwili obecnej tj.Od Kilku tygodni, wogole nie linkuje a jak linkowalem staralem sie wybierac frazy z paczki i linkowac je naprzemiennie. Wogole dziwnym faktem jest, ze przy weryfikacji backlinkow w majestiseo, nie ma zaindeksowanych katalogow tj wp, interia...itp ani linkow z innych siteow majacych PR 1-2. Dodatkowo wrzcilem linki w wiekszosci spolecznosciowek, z nich tez nie ma BL. Poruszam temat bo dziwnie sie zachowuje G w przypadku tej strony i zastanawiam sie gdzie jest pies pogrzebany...

Nie można stwierdzić tego ze 100% pewnością, ale te zmiany nie są raczej związane z linkowaniem.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Google od kilku dni inaczej wyświetla tytuły. Obecni ejst to domena i dalej właściwy title, dla podkategorii sklepów i katalogów tez mi to zmieniło np w kategoriach daje na koncu "- domena.pl"

więc jest to jakaś nowosć wprowadzona niedawno - zmiany i grzebanie NIC nie pomoże.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

U mnie podobnie, zmiany Description pierwszy raz zauważyłem na podstronach sklepu, w tym przypadku grzebanie może jednak pomóc, odpowiednio przygotowane akapity zawierające najczęściej wyszukiwane słowa kluczowe, mogą posłużyć jako odpowiednie wersje Description.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

gerdi: i tu masz rację :) ja właśnie kilka dni temu pozmieniałem title na witrynie klienta i daaaaawno nie obserwowałem taaaakich skoków na plus w topach ... przeniosłem słowa kluczowe na początek TITLE choć były wplecione w zdanie.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Chodzi też o to że Google, pobierze wyślwietlany Description z treści strony a nie z meta, i tutaj, też mamy pole do popisu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności