Skocz do zawartości

Majesticseo - pochodzenie linku na wykresie

Yester

Rekomendowane odpowiedzi

Gdybyś dowiedział się, to nie byłaby potrzebna już płatna wersja :)

A co do analiz, najlepiej korzystać z kilku narzędzi, OSE, Ahrefs, MJ, tyle że to są koszty spore.

Domeny na sprzedaż - pod zaplecze SEO, strony PP, strony firmowe, sklepy internetowe.

Zapraszam również na podstronę z darmowymi narzędziami SEO >> https://techformator.pl/darmowe-narzedzia-seo/

Jeżeli jesteś zainteresowany publikacjami wpisów gościnnych, napisz do mnie @.

OK

Dzięki wielkie za odpowiedzi. Wydaję mi się, iż Majestic jest dość dokładne. A przynajmniejw moim wypadku sprawdza się.

Mam jeszcze pytanie odnośnie TF i CF. Pomijając na ile te te parametry są zgodne z rzeczywitością. Wiecie może jaki będzie skutek takiej hipotetycznej sytuacji.

Strona ma CF40 i TF 30. Powiedzmy, że prowadzi do niej bardzo malo ale mocnych linków. Jaki będzie skutek dodania 1 linka o paramtrach CF10 i TF 20. Nie wiem, czy dobrze rozumuję, ale mim zdaniem zostaniem podniesiony zostanie jedynie parametr TF strony? Więc po dodaniu będzie wynosił powiedzmy CF40 i TF 32??

Strona podstawowe zasady czyszczenia monet wraz z blogiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności