Skocz do zawartości

Proszę o ocenę mojego bloga o zarabianiu

plopot

Rekomendowane odpowiedzi

Jak założyć konto w Alior Sync?

:faja: Dobry temat, ale dam ci łatwiejszą podpowiedź, weź dowód i idź do banku tam zapoznaj się z warunkami na jakie się godzisz, wypij kawę, poobserwuj panie które tam pracują :D

To tak na poważnie? :lol2:

Nie wiem co ma zakładanie konta bankowego do zarabiania na blogu ale co tam, te tajniki jeszcze poznam ;) jest tutaj bardzo dobry ekspert pan Lis, który daje mądre rady ;) więc pomysł nie trafny w tej tematyce

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Na razie same ogólniki, więc zobaczymy jak to będzie wyglądało za jakiś czas. Szablon fajny. Tagi są, ale coś o kategoriach zapomniałeś, bo wszystkie wpisy są wrzucone do "bez kategorii". Odnośnik do logowania na górze strony można usunąć, bo nikt poza Tobą się nie będzie logował. Można by też się pokusić o jakieś proste logo, zamiast napisu z nazwą strony.

PS W końcu ktoś pojawił się na forum z okolicy.

Nazywam się Patryk Łopot i zajmuję się e-marketingiem
Odbierz darmowy raport!

Zapomniałeś dodać, że marketingiem na poziomie roku 2001.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Z Twojego bloga można wywnioskować, że całe pozycjonowanie to 3 systemy wymiany linków.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności