Skocz do zawartości

wyłączenie sieci reklamowej

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

przez przypadek miałem w swojej kampanii uruchomioną sieć reklamową.

A, że nie miałem przez weekend dostępu do internetu, zdążyło mi nabić na około 400 zł.

ALE:

Po wyłączeniu (ustawienia kampanii - ogólne: Tylko sieć wyszukiwania; oraz ustawienie kampanii - sieci: bez partnerów wyszukiwania),

nadal jestem na tych stronach partnerskich naliczany - dlaczego ? (zwiększa się ilość wyświetleń oraz ilość płatnych kliknięć )

obecnie wstrzymałem całą kampanie

po zmianie odczekałem około 15 minut - dalej mnie naliczali

potem wstrzymałem kampanie po 20 minutach uruchomiłem - i znowu naliczało.

następnie wstrzymałem na 1,5 godz. - teraz puściłem i wydaje się być ok.

35 minut na wejście zmian przy maks CPC 9 zł to nie jest dla mnie niewielkim opóźnieniem tylko lekką przesadą która dość sporo kosztuje.

dziękuję wam za szybką pomoc!

Poczytaj o adwords, warto poświęcić czas, ponieważ możesz naprawdę lepiej dopasować treść reklamy, strony docelowej, stawki, słowa kluczowe itd. W ten sposób możesz sporo zaoszczędzić!

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności