Skocz do zawartości

Pytanie - proszę o podpowiedź....

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytaniem,

mam stronę internetową istnieje ona w sieci już może ok. 5 lat i ma PR4. Pozycje są w miarę ok, ale szału nie ma :) Ostatnimi czasy zmieniam działalność, a raczej tylko nazwę i uruchomiłam stronę o nowej szacie graficznej trochę z innymi podstronami oraz na innej domenie. Mam w związku z tym pytanie, czy warto zrobić przekierowanie 301 aby Klienci którzy wejdą na starą stronę byli przekierowywani już do nowej – czy to dobry pomysł? i jakie ma to znaczenie do pozycjonowania?

Czy jeśli zrobię takie przekierowanie to czy mogę treści ze starej strony przekopiować do nowej? Czy będzie to uznane za duplikat? Dodam, że strona będzie miała trochę inne zakładki niż stara i co w takim razie z niedziałającymi linkami.

Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedź. :heej:

Dziękuję za odpowiedzi.

Chcę zmienić domenę ponieważ zmieniła się nazwa działalności .... Może faktycznie zrobię te przekierowanie 301 a podstrony ze starej strony jeśli ich nie zalinkuje do nowej znikną po jakimś czasie, aby nie było błędów 404 (czy to długo trwa)? Czy są jakieś szybsze sposoby na usunięcie podstron całkowicie....?

Jak rozumiem treści mogę spokojnie przekopiować ze starej domeny na nową stroną?

Dziękuję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności